Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire lesz drága a Zen?

Mennyire lesz drága a Zen?

Figyelt kérdés

A legújabb híreket olvastam nem rég és azt írták hogy a kezdésnek kiadott 8 magos procik mind 150 és 200e forint között lesznek a 4 magos pedig majd csak év közepe vége felé ér ide

+ ahogy olvastam megint nem a játékhoz lesznek jobbak hanem munkához

2017. jan. 27. 12:01
 1/4 A kérdező kommentje:
ahogy látom a 8 magosak lesznek egy szintek az új 4 magos i7 el. ez ugyan úgy néz ki eddig mint az fx széria csak drágábban
2017. jan. 27. 12:18
 2/4 anonim ***** válasza:

..Pont ez jutott eszembe. Az L3 gyorsító méretével eddig sem állt hadilábon az AMD, az FX-ben is megvolt a 8mb, ez most a duplájára emelkedik bizonyos modellekben, az L2 is jelentősen megnő....

Eddig nekem is az FX beharangozó jutott eszembe erről a ZEN témáról. Ismerve az AMD árazását(APU,FX), olcsó biztos nem lesz.

Én szeretném már látni működni, egy teljesen független tesztben.

Nem is az ára a kérdés, hanem az, hogy tudják e hozni egyszálon, amit az Intel. Kombinált feladatokban egy nagyobb FX eddig is prímán ment.

2017. jan. 27. 12:25
 3/4 anonim ***** válasza:
azt ígérték eddig hogy 300-400 dollár (NETTÓ) áron hozza az 1000 dolláros (NETTÓ) árú intel procik szintjét (i7 6900k körüliekét).
2017. jan. 27. 13:18
 4/4 Panda Péter ***** válasza:

link? szerintem senki nem ígért semmi ilyesmit. ne várja senki hogy majd az azonos teljesítményű intel árának felére fogják belőni őket. valószínűleg olcsóbb lesz mint a hasonló teljesítményű intel, de nem hiszem hogy sokkal.

ami a teljesítményt illeti én úgy érzem rendben lesz.

2017. jan. 27. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!