Mennyire lesz drága a Zen?
A legújabb híreket olvastam nem rég és azt írták hogy a kezdésnek kiadott 8 magos procik mind 150 és 200e forint között lesznek a 4 magos pedig majd csak év közepe vége felé ér ide
+ ahogy olvastam megint nem a játékhoz lesznek jobbak hanem munkához
..Pont ez jutott eszembe. Az L3 gyorsító méretével eddig sem állt hadilábon az AMD, az FX-ben is megvolt a 8mb, ez most a duplájára emelkedik bizonyos modellekben, az L2 is jelentősen megnő....
Eddig nekem is az FX beharangozó jutott eszembe erről a ZEN témáról. Ismerve az AMD árazását(APU,FX), olcsó biztos nem lesz.
Én szeretném már látni működni, egy teljesen független tesztben.
Nem is az ára a kérdés, hanem az, hogy tudják e hozni egyszálon, amit az Intel. Kombinált feladatokban egy nagyobb FX eddig is prímán ment.
link? szerintem senki nem ígért semmi ilyesmit. ne várja senki hogy majd az azonos teljesítményű intel árának felére fogják belőni őket. valószínűleg olcsóbb lesz mint a hasonló teljesítményű intel, de nem hiszem hogy sokkal.
ami a teljesítményt illeti én úgy érzem rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!