Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megéri egy ilyen "gamer"...

Megéri egy ilyen "gamer" széket venni?

Figyelt kérdés

[link]

Vagy ilyen árban mást?

2017. dec. 9. 23:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez egy szék. A Gamer név rádob vagy 20k-t.
2017. dec. 10. 10:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez egy 230 fontos szék (itt, Angliában ennyi az ára), úgyhogy 55 ezer forintért nem fogsz jobbat kapni sehol. Én AKRacing-et használok, az az etalon a gamer székek között, de még én is azt mondom, hogy röhejesen túlárazott. A Nitro egy jófajta, tartós márka, egyedül a kemény könyöktámaszba tudnék belekötni.
2017. dec. 10. 12:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy a gamer jelző marketing fogás, ezért is tettem idézőjelbe.

Nekem mindegy, hogy sima irodai, vagy ilyen csicsás "gamer". Csak árérték arányban jó legyen. A műbőr székektől tartok kicsit. Kettő ismerősömnek is 1-1,5 év alatt elkezdett felrepedezni a műbőr és jön lefele.

2017. dec. 10. 14:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a válaszokat... keresgéltem és hát 55 ezerért nem nagyon találtam jobb megoldást.
2017. dec. 10. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!