Szerintetek megéri megvenni ezt az irodai széket?
Sokat ülök a számítógép előtt a munkám miatt és szeretnék venni valami normális széket.
Még nem fáj a hátam és a derekam a sok ülés miatt, de ezt amennyire lehet szeretném is elkerülni, ehhez pedig a normális szék is hozzátartozik.
Néztem ezt a bizonyos Herman Miller - Aeron széket és eddig nagyon jókat olvastam róla.
Amennyire tudom 150-200 ezer forint körül lehet hozzájutni.
Szerintetek megéri? Olyan 70-80 ezer körül is már elég jókat lehet kapni. Ez jobb lehet azoknál?
Nem véletlenul kerul annyiba amennyibe...A minőséget meg kell fizetni, de sztem van olcsobb megoldas is:)
Én pl egy ilyen székben ulok az irodaban:
Nekem teljesen megfelel, talán annyi a hátránya, hogy a kartamasz nem allithato, meg hogy nekem nem jon be a bőr ha meleg van de ez nem a szék hibaja.
Semmi szükség próbaülésre!
Az Aeronnál nincs nagyon kényelmesebb és egészségesebb. Ennek a széknek a ülő része és a háttámlája nem szivacsból meg ilyen sz@rokból van, hanem egy hálóból. Ami tökéletesen felveszi a test alakját! Emellett nem izzad bele sem mivel tökéletesen szellőzik. Olyan érzés szinte mintha a levegőben ülnél:)
Nekem is ilyen van. Nem is kellene más. Én azthiszem 180-ért vettem. Először eléggé húztam a szám az ára miatt. Viszont mostmár, hogy tudom milyen ebben ülni és milyen a többi kacatban a többszörösét is hajlandó lennék érte kifizetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!