Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vettem egy uj laptopot endless...

Vettem egy uj laptopot endless oprendszerrel?

Figyelt kérdés

Amivel magaval, hogy linux nem lene problemam, mert a windows 7-ig szerettem a windowst, de a 8-10 baromira idegesitett mindig. A nagy budos problema, hogy en viszont nem igazan ertek hozza, nem vagyok egy analfabeta, felhasznaloi szinten nem szokott semmi problemam lenni, a bongeszot hasznalom, meg az irodai programokat neha, ha kell az egyetemre valami. Neha filmnezes, ilyesmi. Tehat kb az atlag laikus ember.

Szoval, ez az endless alapvetoen tok jol nez ki, meg terveztem linuxra valtani valahogy, csak nem ertek hozza. Viszont nekem ez leg buta, sok a felesleges hulyeseg, neha "szetesik" a kep, akadozik, szr. Es nem a gep hibaja ugy gondolom. Szoval valami faek egyszeruseggel tudnek ratenni valami "jobb linuxot"?

2017. dec. 9. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:
ubuntut ajánlok
2017. dec. 9. 17:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Például Rufus nevű programmal kiírod az ubuntu, debian, mint, vagy egyéb normális linux rendszer képfile-ját pendrivera, majd arra bootolva feltelepíted.
2017. dec. 9. 19:01
 3/4 A kérdező kommentje:
A bootolva szonal elakadnek 😂
2017. dec. 9. 20:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha elakadsz, vidd hozzáértőhöz. És adott összegért rendesen megcsinálja.
2017. dec. 9. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!