Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi baja a gépemnek?

Mi baja a gépemnek?

Figyelt kérdés

sziasztok mi baja lett a gépemnek ? le írok mindent elejétől a végéig hosszú lesz de így legalább minden bajt érteni fogtok szóval...

vásároltam lassan 1 éve számítógépet

tök jó volt minden egyszer csak gondoltam egyet és szét szettem hogy ki portalanítottam le vettem a hűtőbordát a processzor-rol hogy aszt is le tisztítsam

kész lett be kapcsoltam nagyon hangos lett a venti a gépben olyan hangos lett mint egy repülő

hát gondoltam paszta kéne ezen nem is idegeskedtem fel

hát le pasztáztam jó volt a hűtés meg minden de játék alatt már nem el érte a 90 fokot is az meg nagyon sok és ugyanúgy hangos lett a hűtő

pedig mindent tökéletesen csináltam gondolkoztam e viszem oda ahol vettem a gépet és ö hátha okosabb mint én

hát nagyot tévedtem

úgy pasztázott mint egy 5 éves össze csapta oszt jól van

mondta hogy hagyam ott a gépet és tesztelik mért melegszik ennyire hát egyből gondoltam nem tudja meg csinálni hát így el hoztam és én kísérleteztem vele újra itthon

sikerült nehezen meg csinálnom ahogy gépezek youtube letöltés facebook egyéb dolgok nagyon jo volt tartotta a 47 és 53 fokot már mint ingadozott de 55 foknál magasabbra nem ment soha de hozzá teszem a ventilátor ugyanúgy hangos már majd meg zavarodok tőle de nem érdekelt a lényeg hogy tudom használni a gépet de játék alatt már ugyanúgy fel ment 80 fokra de még tűrhető volt ez ment 1 hétig

ma használni keztem a gépemet és egyszer csak ha youtube vagy akár csak letöltök valamit a netröl kivéve torrent fel megy 99 fokra

MI BAJA VAN MÁR A GÉPEMNEK ??

károsodott a processzorom ?

SEGÍTSETEK MERT MÁR NEM BÍROM

2017. dec. 8. 18:15
 1/5 P.O.C. ***** válasza:
Tuti hogy jó az a szenzor? 100 °C -os hűtőtesthez már odaragadna az ujjad is.
2017. dec. 8. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Most konkrétan a processzorod hűtője hangos?

A megfelelő helyre kötötted vissza a hűtőt? (Cpu_fan)

Konkrétan milyen processzorról van szó?

Előtte nem csinálta ezt, csak miután hozzá nyúltál?

2017. dec. 8. 18:28
 3/5 A kérdező kommentje:

így van előtte nem csinálta eszt és hát a hűtőborda ami a procin van az nem csatis hanem csak 2 csavar fogja és mellette van egy nagy hütö ami kifele és bele fújja a levegőt az lett nagyon hangos de a gépházam optiplex 960 és gyári hütö képek segítenek ha utána néztek

és proceszor

core 2 quad q9400 jo tudom régi de mikor nem nyultam hozzá soha nem ment fel még játék alatt sem 62 foknál tovább

2017. dec. 8. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Google képek 4 csavaros hűtést dobnak be, de volt már nálam 2 csavaros dell gép is, aminek a hűtője felfelé nyílt.

Amúgy a ventilátort jó helyre kötötted vissza?

Ha a hűtőborda nem meleg mikor már 80 fokot mutat, akkor egyértelműen a borda nem illeszkedik megfelelően.

2017. dec. 8. 19:03
 5/5 A kérdező kommentje:
igen normálisan dugtam vissza mindent ventihez hozzá sem nyúltam de most minden normális ahogy nézem az értékeket de ez sajnos fordulhat
2017. dec. 8. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!