Videó készre vágásához honnét lehet nyersanyagot letölteni?
25 éve operatőrként és vágóként dolgozom, de szabadidőmben is szívesen vágnék megrendelésre. Természetesen anyagi ellenszolgáltatás fejében.
Létezik olyan oldal, ami ilyen nyersanyagok fel- és letöltésével foglalkozik?
Az érdemi hozzászólásokat köszönöm szépen!
nem értem a kérdést, ha 25 éve csinálod, akkor nem gyakorolni akarsz gondolom
ha meg valaki rendel tőled valamit akkor vagy ad nyersanyagot, vagy rögzítened kell
ha meg a szállítást akarok megoldani, akkor esetleg youtubera feltöltöd privátban és a linket megadod a tulajnak, vagy esetleg google drive
vagy mire is van szükséged pontosan?
# 1/1:
A gyakorláson már valóban túl vagyok. :D
Valahol régebben olvastam, hogy vannak olyan rekámcégek, akik leforgatják a nyesanyagot (muster), nyilvánossá teszik a neten, aztán forgatókönyv alapján "megpályáztatják" a vágást: Győzzőn a jobbik, akinek aztán kifizetik a munkát.
Természetesen a demo pályamunkát a vágó csak alacsony minőségben küldi vissza, majd a munkadíj kifizetése után nyilvánossá teszi a HD változatot.
Valami hasonlót keresek.
Napközben is ezt csinálom egy tévénél, azaz leforgatom a nyersanyagot, majd megvágom, de éjszaka is szívesen dolgoznék külső cégtől érkező musterrel.
A gyakorláson már valóban túl vagyok. :D
Valahol régebben olvastam, hogy vannak olyan rekámcégek, akik leforgatják a nyesanyagot (muster), nyilvánossá teszik a neten, aztán forgatókönyv alapján "megpályáztatják" a vágást: Győzzőn a jobbik, akinek aztán kifizetik a munkát.
Természetesen a demo pályamunkát a vágó csak alacsony minőségben küldi vissza, majd a munkadíj kifizetése után nyilvánossá teszi a HD változatot.
Valami hasonlót keresek.
Napközben is ezt csinálom egy tévénél, azaz leforgatom a nyersanyagot, majd megvágom, de éjszaka is szívesen dolgoznék külső cégtől érkező musterrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!