Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Idén megérkezhet még a rendelés?

Idén megérkezhet még a rendelés?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A Pixel.hu-n megrendeltem november végén egy előrendelhető terméket, ez az éven még megjöhet,

vagy ne reménykedjek?

Jelenleg függőben van a rendelés azóta is.

Köszönöm!

2017. dec. 3. 23:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Az előrendelhető azt jelenti hogy nem forgalmazzák, de amint hozzájutnak leszállítják neked. Ez akár több hónap is lehet.
2017. dec. 3. 23:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Oh értem, köszönöm.
2017. dec. 3. 23:57
 3/4 anonim ***** válasza:
A másik jelentése az előrendelésnek, hogy a termék megjelenése fix dátumhoz kötött, de te előre leadhatod a rendelést. Így amíg hivatalosan meg nem jelenik (például egy játék lemezes változata, egy új konzol, stb...), addig ők sem tudják kézbesíteni, viszont a megjelenéskor az elsők között leszel akik megkapják. Ebben az esetben a megjelenés dátumához tudod viszonyítani a kézbesítést és nem akkora zsákbamacska mint a random raktárra érkezés.
2017. dec. 4. 09:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Ma délután értesítettek, hogy holnap átvehetem az üzletben. Köszönöm a válaszokat azért, ment a zöld.
2017. dec. 4. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!