Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik Windows rakjam fel a...

Melyik Windows rakjam fel a Windows 7-t vagy 8.1-t, a Windows 10 helyett? Nem aktiválom a Windows 7-t vagy a 8.1-t akkor nem tudom használni a számítógépet, vagy mi történik?

Figyelt kérdés

Elegem van a winfos 10-ből.

Én gondolkodom a Windows 10-t leváltani ezek miatt:

1. A start menü tele van hirdetéssekkel reklámokkal.

2. Automatikusan feltelepít alkalmazásokat játékokat Netflix stb.

3. Feltelepíti automatikusan vírusos flash player-t, (ami tele van résekkel én már régóta nem is telepítem fel a gépemre, csak ez a winfos 10).

4. Win 10 eszi jobban a ramot.

5. A 150 Gigából már csak 110 szabad helyem van telepakolja mindennel a rendszert a winfos 10.

6. Azt ajánlják a Fixtv-n mikkor van a winfos 10-n a tavaszi és az őszi nagy frissítés, érdemes újba rakni a hibák és a frissítés szemetei miatt.

Az én gépem el bírja csak tele pakolja mindennel a winfosos 10 g...ci 10.

Gondolkodok a Windows 7-re vissza térek, de azon is gondolkodok a Windows 8.1-re váltok.

Windows 7 is jó választás lenne szerintetek?

A 7 is megszűnik majd a támogatása és a 8.1 is, akkor nem tudom milyen rendszert fogok használni lehet linux.

A Windows 7-t nem aktiválom akkor mi fog történni, nem tudok majd gépezni?

Azért nem akarnám aktiválni nem akarok vírusossal aktiválni, inkább ne legyen aktiválva de akkor legalább nem kerül fel semmi kártevő aktiváló.

2017. dec. 3. 17:27
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Nem szokok játszani.

Akkor elég lesz a Defender.

2017. dec. 4. 21:18
 22/26 A kérdező kommentje:
Nem lenne aktiválva a windows-om, akkor mi lenne nem tudnék gépezni?
2017. dec. 5. 00:09
 23/26 anonim ***** válasza:
Mindenképpen a Windows 10 frissebb. Az összes bosszantó kellemetlenségeivel együtt érdemes ezt feltenni. Viszont azt is figyelembe kell venni hogy milyen hardver eszközeid vannak mert a win10 nem szereti a nála régebbi dolgokat. Tehát például gond lehet akár egy TP-Link usb wifi modemmel is. Ha nem játékra használod szerintem megfontolandó egy friss böhömnagy Linux disztribúció választása a Windows mellé. Én így oldottam meg. Talán 2x bootoltam azóta a tizest annyira nem érdekelt ezután.
2017. dec. 5. 03:38
 24/26 AntZ ***** válasza:
Ha már kijavítottál, akkor én is. Nem azt mondjuk, hogy szokok, hanem szoktam. Ez így helyes. :)
2017. dec. 5. 09:59
 25/26 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés.
2017. dec. 5. 13:45
 26/26 anonim ***** válasza:
Jajj de jó, ezt imádom! Segítenek valakinek - aki nem ért hozzá, csak a kötözködéshez - és, amikor őt javítják ki, a válasz: nem ez volt a kérdés. Bravó!
2017. dec. 5. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!