Van-e okom félni, ha a gép ilyen hangot ad?
Figyelt kérdés
Hellosztok! Néhány napja felfigyeltem arra, hogy a gépből folyamatos halk ciripelő hang jön, az istenért sem akarja abbahagyni szinte soha, bár nem vészes engem mégis zavar kicsit, egyedül fejhallgatóval nem hallom azt a hangot. Talán a tápból jön, nem tudom venti-e vagy kondenzátor. Az 100%, hogy a gép működésében semmilyen szerepet nem játszik ez a dolog szerencsére, mert a gép stabil ettől még, és gyors ahogy az máskor is lenni szokott. Kell-e ettől a dologtól f*snom, vagy mennyi esély van hogy magától abbahagyja ezt a hülye hangot majd? Kösz a tanácsokat!2017. dec. 3. 01:19
1/3 anonim válasza:
Nem csak valami kosz ment bele az egyik ventibe? Lehet csak azt súrolja. A helyedben szétkapnám és megtakarítgatnám, megvizsgálgatnám, hátha.
2/3 anonim válasza:
Ha a HDD ciripel akkor igen. Crystal Disk Info kiírja hogy milyen kondícióban van a merevlemezed.
Ha a táp, akkor nem tudom, elfüstöli-e az alaplapot vagy mást.
Én lehúznám az első körben a HDDt és egy live CD-vel vagy pendrive-os OS-sel tesztelném a hangot.
laptop? asztali gép?
3/3 A kérdező kommentje:
Asztali gép, a Crystal Disk Info azt írja hogy "kondíció jó". Nem vészes a hang, de napi sok órába ezt hallani... Nem a legjobb.
2017. dec. 3. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!