HOGY lehet a Windows media playerrel lejátszani a feliratokat?
Figyelt kérdés
SENKI NE Írja az, hogy jobb gomb és feliratok és dalszövegek engedélyezése MERT ENGEDÉLYEZVE VAN !!! és ugyan abban a mappában van a film is meg a felirat is, a nevük is ugyan az. PRÓBÁLTAM STR és SUB kiterjesztéssel is.2017. dec. 2. 23:34
1/14 anonim válasza:
Jobb gomb és feliratok és dalszövegek engedélyezése.
2/14 A kérdező kommentje:
Ha tudsz olvasni, akkor leírtam, hogy engedélyezhetek én bármit akkor sem működik. .-.-
2017. dec. 2. 23:47
3/14 anonim válasza:
Nem orjongeni kell, keresni egy normalis lejatszot, pl. a VLC-t. Ha lejatszhato a felirat, le fogja jatszani.
4/14 A kérdező kommentje:
És VLC-vel mégis, hogy küldöm ki a képet vezetékes hálózaton keresztül a tévére?
2017. dec. 2. 23:57
5/14 A kérdező kommentje:
Van oka, hogy ezt az irdatlan szar lejátszót muszáj használnom.
2017. dec. 2. 23:58
6/14 anonim válasza:
Akkor viszont próbáld ki a TVersity programot, én évek óta ezt használom médiafájlok streamelésére helyi hálózaton.
Mobilon is, TV-n is gördülékenyen nézek FHD filmeket.
7/14 anonim válasza:
Ja és ugyanaz legyen a fájl nevük, a filmnek is, és a feliratnak is.
8/14 A kérdező kommentje:
Na és a felirat is megjelenik a tv-n?
2017. dec. 3. 00:15
9/14 A kérdező kommentje:
ez nem csak mac-re és iphonera van?
2017. dec. 3. 00:16
10/14 A kérdező kommentje:
felraktam de nem igen tudom, hogy működik ez...
2017. dec. 3. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!