11/29 anonim válasza:
Én az lg-ben vagyok otthon, de tuti van a samunak is. De a megosztott mappa is működik, csak erre a célra ne vegyél gépet.
amúgy ilyen darabosan játszaná le a 4k-t, közben rákerestem
12/29 A kérdező kommentje:
A tévén én semmi olyat nem találok, hogy látna bármilyen hálózatot vagy megosztott mappákat..
2017. dec. 2. 22:27
13/29 A kérdező kommentje:
Ez a tv szerintem alkalmatlan a hálózaton történő lejátszásra mert nincs semmi ilyesmi.. egyedül a vezeték nélküli van úgy meg szaggat.
2017. dec. 2. 22:29
14/29 anonim válasza:
tuti hogy ott alul valamelyik alkalmazás az, mégha nem is látszik a képen :)
15/29 anonim válasza:
ha vezeték nélkül megy, akkor kábelen is
16/29 anonim válasza:
ez meg a tvd használati útmutatójában van:
Tartalommegosztás a Smart View alkalmazás segítségével
Ha telepíti mobileszközére, és futtatja a Samsung Smart View alkalmazást, lejátszhatja a rajta található multimédiás
tartalmakat a tévékészüléken. Az alkalmazás letölthető a Google Play Áruházból, a Samsung Apps és az App Store
áruházból is.
A mobilkészüléknek és a Smart tévékészüléknek ugyanarra a hálózatra kell csatlakoznia.
17/29 anonim válasza:
na az nem az :) az a mobilra van, de sztem, ha a source gombot megnyomod, ott is ki tudod választani a hálózatba kötött pct
18/29 A kérdező kommentje:
Winows media player-el megoldottam és hálózaton kimegy a kép csak most ilyen szinkronizálási gondom van és csak azt tudom kiküldeni ami a c meghajtó videók mappában van.
2017. dec. 2. 22:46
19/29 anonim válasza:
Jobb klikk arra a konyvtarra amit meg akarsz osztani es ott a megosztas ful
20/29 A kérdező kommentje:
Na sikerült megosztani, elvileg működik minden :D
2017. dec. 2. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!