Van valaki, aki segíteni tudna?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem.Van egy B VIII-as Volkswagen Passat 2014-es autóm,és elakadtam egy picit abban a témában,hogy kellene egy kis infó,hogy honnan töltsek le a navigációs rendszeremhez frissítést,és azt hogyan kell kicsomagolás után felmásolni helyesen az SD kártyára,majd hogyan kell az autóban kezelni mindezt,hogy frissíteni tudjam az egész térképet? Amennyiben van erre utaló linkje valakinek,akkor az is nagyon megfelelő nekem. Köszönöm előre is az infókat!
2017. dec. 1. 08:58
11/16 A kérdező kommentje:
Ok,ezt is kipróbálom,így kézi vezérléssel.Az SD kártyát viszont minidg megfelelő módon távolítom el a PC-ből. Azért köszi ezt a tippet is.Amennyiben végig mentem ezen a próbálkozáson is,jelentkezem.
2017. dec. 3. 10:18
12/16 A kérdező kommentje:
Nos,kézi letöltésnél nincs hiba üzenet.Letöltve,7ZIP-el kicsomagolva az SD kártyára,szabályosan eltávolítva a kártya a gépből,pöcök vissza tolva a "lock" pozícióba,majd az autóba is a megfelelő sorrendbe csinálva minden.Így sem megy,mert azt írja ki az autó kezelő felülete,hogy:"nincsenek beolvasható fájlok"! Szóval,teljesen tanácstalan vagyok.Hihetetlen,hogy egy nem túl bonyolult feladatot nem tudok megoldani.És tuti,hogy valahol én hibázok,ez vitathatatlan! De hol????
2017. dec. 3. 20:14
13/16 CspCsj válasza:
7ZIP program esetleg nem egy külön almappába tömöríti ki a fájlokat az SD kártyára?
Milyen fájlrendszer van az SD kártyán?
14/16 A kérdező kommentje:
Fat32 állásba van az SD kártyám. A térkép letöltése tömörített verzióban töltődik le,majd innen egyenesen a kártyára bontom ki a Zip 7-el. Ennyi! Már lassan felrobbanok,hogy sehogyan sem akar sikerülni.Ami ennél is bosszantóbb,hogy a neten egyetlen olyan leírást vagy videót sem találok,amely egy érthető normális magyarázattal szolgála akár magyarul,akár angolul!!!
2017. dec. 5. 13:21
15/16 CspCsj válasza:
16/16 A kérdező kommentje:
Nekem a sima Média van,és nem a Pro. Megpróbáltam már az SD kártyát FAT32 is és a másikba is.Semmi!!!! Biztos,hogy valamit én nem csinálok jól,csak a kérdés az,hogy mit?
2017. dec. 6. 17:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!