Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van valaki, aki segíteni tudna?

Van valaki, aki segíteni tudna?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek!

Egy kis segítségre lenne szükségem.Van egy B VIII-as Volkswagen Passat 2014-es autóm,és elakadtam egy picit abban a témában,hogy kellene egy kis infó,hogy honnan töltsek le a navigációs rendszeremhez frissítést,és azt hogyan kell kicsomagolás után felmásolni helyesen az SD kártyára,majd hogyan kell az autóban kezelni mindezt,hogy frissíteni tudjam az egész térképet? Amennyiben van erre utaló linkje valakinek,akkor az is nagyon megfelelő nekem. Köszönöm előre is az infókat!

2017. dec. 1. 08:58
1 2
 1/16 Dongaben ***** válasza:
Próbáld meg a YouTube-on beírni: "volkswagen passat navigáció frissítés". Hátha találsz használhatót. (Én gyakran találok videós segítséget a problémákra.)
2017. dec. 1. 09:26
 2/16 A kérdező kommentje:
Ezen már túl vagyok,de sajnos semmi használhatót nem találtam. :(
2017. dec. 1. 11:51
 3/16 CspCsj ***** válasza:

Itt nem elérhető?

[link]

2017. dec. 1. 13:33
 4/16 A kérdező kommentje:
De igen,innen próbálom letölteni,de a tömörített fájlt letöltöm,majd kicsomagolom.Aztán van egy exe. amit elindítok,és amikor a "download" 100%-ban lejön és el kellene kezdje rátölteni az Sd kártyára,akkor csak anynit ír ki,hogy Error. Nem tudom,hogy mi az oka,mert úgy formáztam a kártyát,ahogy azt írja a leírásba,majd az SD-n a lock pöcköt is áttoltam unlock-ba és a kártya mérete is a leírtak szerint 32 Gb-os. Szóval mindent a leírás szerint tettem és még sem sikeredik valami ok miatt!!!
2017. dec. 1. 16:59
 5/16 CspCsj ***** válasza:

Akkor próbáld kézzel.

Töltsd le a 10-20 GBájtos "7z" kiterjesztésű fájlt, és szimplán csomagold ki a leformázott SD kártyára (ne külön almappába!)

Ezután dugd az autó kártyacsatlakozójába és a "Menu" > "Setup" > "Version Information" > "Update Software" menüponttal indítsd a frissítést.

2017. dec. 1. 17:57
 6/16 A kérdező kommentje:
OK,ezt így is kipróbálom. :)
2017. dec. 1. 18:43
 7/16 A kérdező kommentje:
Nos,ez is sikertelen próbálkozás.
2017. dec. 1. 22:53
 8/16 CspCsj ***** válasza:
Valamelyik lépésnél volt hibaüzenet? Melyiknél?
2017. dec. 1. 22:59
 9/16 A kérdező kommentje:
A hiba üzenet a végén jelenik meg,letölti az anyagot a netről,és amikor installálni kellene a kártyára,akkor csak annyit ír ki,hogy hiba lépett fel!
2017. dec. 2. 09:37
 10/16 CspCsj ***** válasza:

Kézi letöltésnél és másolásnál is van hibaüzenet?

Mivel írtad, hogy az is sikertelen.

A fenti linknél, ha kiválasztom a 2014-es Passat-ot, majd azon belül navigásiós rendszertől függően:

- "Discover Media" esetén 12,4 GB-os,

- "Discover Pro" esetén 24,3 GB-os

"7z" kiterjesztésű tömörített fájlokat lehet letölteni az EU régióhoz.

Ezekből a megfelelőt - letöltés után, - kicsomagolni az SD kártyára a hivatalos 7-Zip programmal, esetleg másikkal, ami kezeli.

[link]

A gépből ne húzd ki ha végzett a másolással, hanem szabályosan távolítsd el, mint egy pendrive-ot.

[link]

Utána a már említett módon csatlakoztasd az autóhoz és indítsd a frissítést a menüből. (bár lehet 1-2 percig várnék, hátha magától is indul)

2017. dec. 3. 08:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!