Ti milyen kontrollert ajánlanátok PC-hez?
Figyelt kérdés
Vettem egy 2000 Ft osat ami olyan gagyi volt hogy már megvétel után rossz volt rajta 3 gomb! Start gombot úgy kb 15X kellett lenyomni hogy kb az ujjad letört hogy benyomódjon playstation 2 kontrollerre hasonlított Vakoss márka.+volt h játék fel se ismerte.
Xbox controlleren gondolkodok szerintetek az jó vagy tudtok mondani jobbat?
2017. nov. 30. 18:29
1/4 anonim válasza:
XBox 360 van nekem, nagyon jo. Ritkan hasznalom, de 2-3 ev alatt barati korben sem romlott el egy sem.
Az XBox One kontrollerhez meg kulon adapter sem kell (csak bluetooth), gondolom az is jo.
2/4 anonim válasza:
Xbox 360 kontrollert tudom ajánlani én is. A noname kontrollerekkel első sorban az a baj, hogy külső szoftver kell hozzá, hogy a legtöbb játék felismerje és használni tudd, arról nem is beszélve, hogy az X360 kontroller talán picit minőségibb darab. Vettem noname kontrollereket is, de mióta az X360-as megvan, egy polcon porosodnak...
4/4 anonim válasza:
Steam kontrollert, bár inkább xbox kontroller a legjobb, mert a steam kontrollerrel csak a steames játékok mennek hmm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!