Fotókönyv készítése 1800 db fotóból lehetséges?
Szeretném a férjemet meglepni karácsonyra az elmúlt 10 év emlékeiből, mert sajnos csak a gépen vannak meg a fotóink.
Nézelődtem a neten, de sajnos maximum ilyen 200-300 fotóig csinálnak fotókönyveket. Hetek óta válogatom a fotóinkat, iszonyat nagy munka volt, erre kiderül, hogy nincs igazán olyan szerkeszthető fotókönyv, amibe ennyi kép beleférne.
Úgy számoltam, hogy oldalanként 4 db képpel az kb. 450 oldal lenne, vagyis kétoldalas nyomtatással 225 lap.
A 140 oldalasra (ami a fotóink fele) kaptam egy 54 ezer forintos árajánlatot, enyhén túlzásnak tartom....
Szerintetek van olyan cég, akik az általam feltöltött, megszerkesztett könyvet reális áron kinyomtatnák és bekötnék?
Nem le vagy maradva, hanem teljesen el vagy tévedve.
Teljesen nonszensz amit szeretnél =fentebb már részletezték, miért).
Arról nem beszélve, hogy minek? A férjed megköszöni, felteszi a polcra, oszt a következő tíz évben ott fog porosodni. Egy üveg jófajta pálinka sokkal nagyobb élvezeti értékkel bírna, és még árban is jobban járnál.
(Nem, nem fogja nézegetni a képeket. Amiket nézegetni akart, eddig is megnézegette a számítógépen, ezután is ott fogja.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!