Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fotókönyv készítése 1800 db...

Fotókönyv készítése 1800 db fotóból lehetséges?

Figyelt kérdés

Szeretném a férjemet meglepni karácsonyra az elmúlt 10 év emlékeiből, mert sajnos csak a gépen vannak meg a fotóink.

Nézelődtem a neten, de sajnos maximum ilyen 200-300 fotóig csinálnak fotókönyveket. Hetek óta válogatom a fotóinkat, iszonyat nagy munka volt, erre kiderül, hogy nincs igazán olyan szerkeszthető fotókönyv, amibe ennyi kép beleférne.

Úgy számoltam, hogy oldalanként 4 db képpel az kb. 450 oldal lenne, vagyis kétoldalas nyomtatással 225 lap.

A 140 oldalasra (ami a fotóink fele) kaptam egy 54 ezer forintos árajánlatot, enyhén túlzásnak tartom....

Szerintetek van olyan cég, akik az általam feltöltött, megszerkesztett könyvet reális áron kinyomtatnák és bekötnék?

2017. nov. 28. 12:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyrészt egy minőségi fotókönyv (nem, a CEWE-s meg neten "szerkeszd magad" jelleggel elérhető könyvek nem minőségiek, kb. a Tesco újság minőségi szintjén vannak) tíz lappal kerül annyiba mint amennyit írtál így az ár messze nem túlzás, másrészt ember nincs aki ezt Neked egy darab könyvbe beleköti úgy, hogy ne essen szét az első három kinyitáskor.
2017. nov. 28. 12:28
 2/6 A kérdező kommentje:
akkor lehet érdemesebb lenne valami akcióban előhívatni a képeket és én magam raknám le több albumba akár évek szerint?
2017. nov. 28. 12:47
 3/6 anonim ***** válasza:
A 10x15cm-es papírképeket 30-40 Ft-ért hívják elő. Ez 30Ft/db-al számolva is 54.000 Ft (1800db képre vonatkozóan). Egy jobb minőségű beragasztós album amibe elfér 300db kép, 10.000 Ft körül van. Ebből kell ugye 6db az 1800db képhez. A végösszeg így 114.000 Ft ha jól számoltam.
2017. nov. 28. 12:53
 4/6 A kérdező kommentje:
én nagyon le vagyok maradva, vagy az árak szálltak el ilyen durván??? Azt sem gondoltam volna, hogy lehetetlen kérés, hogy egy bekötött könyvben legyen ennyi fotó :(
2017. nov. 28. 12:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ezeknek a dolgoknak az ára csak lefelé ment az elmúlt években.
2017. nov. 28. 13:01
 6/6 anonim ***** válasza:
13%

Nem le vagy maradva, hanem teljesen el vagy tévedve.

Teljesen nonszensz amit szeretnél =fentebb már részletezték, miért).

Arról nem beszélve, hogy minek? A férjed megköszöni, felteszi a polcra, oszt a következő tíz évben ott fog porosodni. Egy üveg jófajta pálinka sokkal nagyobb élvezeti értékkel bírna, és még árban is jobban járnál.

(Nem, nem fogja nézegetni a képeket. Amiket nézegetni akart, eddig is megnézegette a számítógépen, ezután is ott fogja.)

2017. nov. 29. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!