Nekem több mint két évvel ezelőtt rálépett egy kisgyerek a laptopomra és nem lett semmi baja, szerintetek hogy lehetséges ez?
Figyelt kérdés
a kisgyerek akkor volt 6 éves egy rokonom ő egyébként, az ágyon felejtettem a laptopot összecsukva ő meg rálépett de nem lett semmi baja azóta is használom még mindig gyors és jó kis gép és kibir 3 órát töltés nélkül, néha még eszembe jut hogy lehet hogy nem lett baja?? Ez egy csoda én tuti megőrültem volna ha mondjuk betörik a képernyő, hiszem hogy van isten, azóta sose hagyom az ágyon a gépem.2017. nov. 2. 17:12
1/5 Dongaben válasza:
Én eldobtam a tabletem, vagy 10 méterre, mert 20 perc után kikapcsolt. Azóta kibír megint 1 órát töltés nélkül... Na! Ez nagyobb csoda! :XD
2/5 anonim válasza:
Mert bevolt csukva és eloszlott a súly, plusz egy hatéves kb 20kg. Én ültem már rá a laptopom egy részére semmi baja nem lett
3/5 anonim válasza:
Könnyű volt a gyerek, plusz a puha, süppedős ágy viselte az erőhatás egy részét.
4/5 anonim válasza:
Egy munkatarsam egy nagyon durva csaladi veszekedesnel kidobta a 80 centis lcd tvt a masodikrol es nem lett semmi baja. Na erre varj gombot.
5/5 Dongaben válasza:
@andrysh!
Pókember elkapta! Tuti, ilyeneket csinál! Épp tegnap néztem ezt az új "MARVEL"-es marhaságát...:XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!