Miért van mindenhol, számítógépnél, okostelefonoknál az, hogy szabadítsunk fel memóriát?
Ez egy kétoldalú dolog.
Ha sok mindent tartasz a memóriában, akkor az betelik, ami jóval nagyobb teljesítményesést okoz, mint ha néha újra be kéne tölteni a flash drive-ról.
„Miért van mindenhol...”
Igen, tudom, „számítógépnél, okostelefonoknál”, de kicsoda-micsoda hisztizik emiatt? Engem sosem bombáz a rendszerem efféle üzenetekkel.
De igen, igazad van kérdező. Sokszor elmagyaráztam én ezt már itt is, mikor arra panaszkodnak, hogy a RAM 95%-ig tele van. És akkor megnézzük tüzetesebben, és azt látjuk, hogy a 95%-ból 80% cache - ez az optimális memóriakihasználás.
Azért van a RAM, hogy használjuk.
Igen ez a túl reagálás kb azért van mert az app gyártók pld: Clean Master meg tárasi szerint jó ha mindig szabadítasz memóriát,de android 5.0-től sokkal jobb let a ram kezelés ezért fölösleges kilőni őket.
Akkor éri meg max ha egy játékot futatsz aztán hiba miatt kidob.Ezért azt leállítod aztán jó lesz talán.
A clean master meg tárasi azért valamenyire jók, de azért túlzásba nem kell esni és inkább csak hagyad a telefonodra illetve a gépedre.
Igen a gépnél pedig a folyamatkezelőböl kilőheted és annyi azt az egy programot, más oda nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!