Laptopon töltővel vagy nélküle is ugyan ez, mitől van a laggolás?
Figyelt kérdés
Problémám: world of warcraft. A gépet nem tartom gyengének hozzá, i7 proci, 8gb ram, 2gb nvidia videókártya, hdd. Grafikai beállításoktól függetlenül, mikor a hűtés elindul a gépben, akkor a játék is laggol, ha lassul akkor pedig fut normálisan. Ez váltakozik időnként.2017. nov. 25. 23:13
1/8 A kérdező kommentje:
elírtam, ssd van benne, tehát azt sem tartom problémának
2017. nov. 25. 23:17
2/8 anonim válasza:
Processzor-hőmérsékletet néztél?
Lehet nagyon felmelegszik a procid, ami csökkenti a teljesítményét. Érdemes lenne kipucolni a laptopot/újrapasztázni a hűtőt.
3/8 A kérdező kommentje:
hőmérsékletet nem néztem. 2 hónapja vettem kb
2017. nov. 25. 23:23
4/8 anonim válasza:
Akkor nezd meg:D
HWiNFO-t tudom ajanlani.
5/8 anonim válasza:
Ha valami vacak hűtésű gép, akkor simán lehet, hogy túlmelegszik a processzor és a vga és ezért felére veszi vissza az órajeleket.
6/8 szántóvető válasza:
én is túlmelegedésre gondolok ill arra h túl későn kapcsol be a venti.mikor bekapcsol már veszi is vissza az órajelet.
7/8 A kérdező kommentje:
Asus laptop, azt hiszem megoldódott a probléma. Figyelgettem a hőmérsékleteket, és nem találtam közte a dedikált videókártya hőmérsékletét. Kicsit állítgattam hogy csak azt használja, és ne váltogasson az alaplai es e között (van ilyen egyáltalán? :D) de azóta rendesen megy. Elképzelhető hogy az alaplapi gpu ennyire bírná? Az sem pridukált rossz grafikát...
2017. nov. 27. 05:50
8/8 anonim válasza:
Eleve jatek alatt nem kellene valtogatnia:)
Fura hibajelenseg, videokartya drivert esetleg frissits ha legkozelebb ilyesmi van. Ha jo marad akkor szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!