Szerintetek most is ugyan ott tartana az Apple ahol most, ha Steve Jobs most élne?
Hát ha az Apple valaha veszélyes vizeken evezett, akkor az pont Jobs idején tette :-)
Azt senki sem tudhatja, hol tartana most a cég. Az is lehet, hogy pont ott, ahol most. Az is lehet, hogy Jobs jobban visszatartott volna fícsöröket, hogy az ne mehessen a design rovására (antennacsíkok, kiálló kamera - optikai képstabilizátor tehát kuka), az új iOS design szinte egészen biztosan nem ilyen lett volna, de tuti nem maradt volna sokáig a korábbi. Ha meggondoljuk, Jobs nem volt híve annak, hogy tegyünk valamit bele, mert a többiek már belerakták (csak éppen nem működik megbízhatóan, vagy mert túlságosan erőforrás igényes).
Ez a fajta konzervatizmus jól jönne. Biztos vannak, akik nem bírnak élni a többi gyártó által már alkalmazott csillivillik nélkül, én tudok. Az sem biztos, hogy kell minden évben új modellt adni a népnek. Ez is csak egy hülye trend, ami amellyett hogy ellaposítja a piacot (évek óta senki nem csinált semmi igazán ütős újítást - mind csak amolyan rakjunk bele még valami szart), még a kelleténél jobban terheli a környezetet is. Ha a nagy gyártókat hagynánk 2-3 évig is dolgozni valamin, biztosan sokkal érdekesebb cuccokkal jönnének elő.
Egy ilyen cégnél nem 1 ember dönt.
Ez az egész úgy működik , hogy van 1000 féle koncepció, majd ezeket nálunk sokkal okosabb emberekből álló bizottság vizsgálja, kiszámolja hajszál pontosan, hogy mivel tud a legnagyobb profitot termelni a cég.
Simán megtudták volna csinálni a kijelző alatti ujjlenyomat olvasót , belerakhatták volna a 120hz es kijelzőt , profi fényképező gépet megszégyenítő kamerát, összecsukható telefont(amit a Samsung is akar)stb stb
De nem fogják mert nem lenne akkora a profit. Ez minden cégnél így van. Ha beletolnak minden "fícsőrt" akkor ujjakba kell hatalmas pénzeket rakni, ami teljesen értelmetlen lenne. De pl itt a Samsung,az s8 ba is lehetne olyan dupla kamera mint a note8 ba...de nyilván nem fogja be lerakni mert akkor kevesebb lenne a bevétel.
Szóval lényegtelen , hogy Jobs él vagy nem.
Egybk a faceid miatt most nagyon aggódnak az emberek, szerintem feleslegesen...ha használhatatlan lenne nem alkalmazták volna.
#1 Szerintem Jobs idejében az Apple egy piacvezető cég volt, minden telefongyártó cég őket figyelte, és őket másolta. Igaz, hogy mostmár annyi okostelefon gyártó cég van, hogy lehetetlen 1 céget copyzni. Most ott tart az Apple, hogy másolja a Samsungot. A konkurencia joggal gúnyolódik a "iPhone X Users! Welcome in 2015!" szöveggel, mert ezeket már mind kiatlálta az Samu, több-kevesebb, inkább kevesebb sikerrel :D Multkor nem akartam hinni a szememnek, amikor láttam, hogy eladásokban megelőzte az Apple-t a Huawei. Mondom mi történik itt? :D Na meg az ár.. Igaz, Jobs idejében sem voltak túl olcsóak a termékeik, de az új iPhone-ra az 1000 dollár, nagyon sok. Néztem tegnap egy videót, amiben időseket kérdeztek az iPhone X-ről, és amikor meglátták az árát, leesett az álluk, és azt mondták, hogy ez nekik túl sok. Na akkor mit szóljanak a magyarok a magyarországi 1400 dollárra?! :D :D Természetesen meg fogom venni én is, de ez nagyon drága :D És szerintem is Jobs visszatarott volna "fícsörök"-et, de egy iPhone-nál mindig is a kinézet számított, nem az, hogy tepsi legyen :D
#2 Nekem is sok fenntartásom van a FaceID-vel kapcsolatban, de az Apple azt ígérte, hogy ha megjeleik a telefon, akkor ezek mind el fognak tűnni. Mondjuk az Apple nem az a cég, hogy a még nem kész, szar technológiát kidobja, ráadásul ilyen horribilis áron :D Én szemüveges vagyok, és ha bajok lesznek a szemüveges feloldással, vagy nem lesz legalább annyira biztonságos, mint annó a TouchID az iPhone 5S-ben, akkor marad a 8 Plus :D Mondjuk azért a biztosnág kedvéért beletehették volna a touchID-t is :D :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!