Mire költik a pénzüket a jól kereső programozók?
Mindig meglepődök, amikor az EPAM parkolója mellett elhaladok, hogy csupa alsó és közép kategóriás autó parkol, illetve rengetegen járnak biciklivel. Sehol egy felső kategóriás autó, vagy egy legalább pár millió forint értékű.
Mégis mire költik a pénzüket? Biztosan telne értelmes autóra a fizetésükből... Nincs rá igényük? Akkor mire van?
Azért érdekel a kérdés, mert magamból és pár, szintén programozónak tanuló barátomból kiindulva tudom, hogy komoly autókra vágyunk, sokszor ez a téma közöttünk.
ülnek az emberek a kocsmában egy kis aluban és azon tanakodnak hogy xy kamionsofőr mire költi a fizetését.mert biztosan jól keres.20 ezressel gyújt be esténként vagy azzal tüzel..
nem mindegy az neked?
Ericcson mellett is csak 1-2 draga hobbiauto szokott parkolni, tenyleg nem is figyeltem.
Gondolom munkaba jarni, dugoban varakozni nem hozzak ki a garazsbol. Mas meg hazra, nyaralasra, csaladra, hobbikra kolt.
Én meg azon szoktam röhögni, hogy a lakótelepen, ahol egy nagyobb, felújított lakásért se nagyon adnak 15 millát, sorban ácsorognak a luxusautók.
MÉRT jó, ha az embernek a kocsija drágább, mint a lakása?
"Mégis mire költik a pénzüket?"
Mondjuk 2 hetente welness hétvége?
Köszönöm a válaszokat, mentek a zöld pacsik, kivéve az okoskodó elsőnek :)
Ennek a dolognak tényleg az az inverze, hogy a putriban meg állnak sorban a Bmw-k meg Mercedesek... Érdekes a különböző értelmiségi szinttel rendelkező emberek felfogása, a válaszaitok is erre engednek következtetni.
Én egyelőre egy álmodozó fiatal vagyok, azért merült fel bennem a kérdés.
Én màr viszonylag jól keresõnek szàmítok de ezt akarom fokozni tovàbb,amikre költök:
1. Szakmai tudàsom fejlesztése erre rengeteget àldozok.
2. Soft skill tréningek
3. Prémium ruhàk nagyon adok az öltözködésemre
4. Most akarok jobb kocsit,itt is szàmít hogy prémiumabb elegàns és sportos legyen
5. Csajozàsra akàr,attól függ
6. Kondizàs ebbe benne vannak a kiegészítõk,jó minõségû ételek és alapanyagok
7. Bulizàs
8. Lakàs szebbé tétele
Én így ezekre költök,nyilvàn kocsit csak egyszer vesz az ember nem mimdig de a többi az mind havi kiadàs,félretenni keveset tudok inkàbb tudàshalmazom bõvítem az rengeteg pénz.
Lemaradt:
9. Kéthetente fodrász
10. Szolàrium
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!