Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ryzen kérdések (? )

Feri33333 kérdése:

Ryzen kérdések (? )

Figyelt kérdés

Lenne egy-két kérdésem a ryzen procikkal kapcsolatban.Mit jelent a nevük mellett az X betű (nem OC mert a ryzennél minden modell OC képes)?

Illetve azt olvastam hogy nincsen benne integrált videókárzya. Ez jelent valami hátrányt(gondolok itt olyanokra hogy nincs kép vagy nem tudok lejátszani videót vagy ilyesmi)?

2017. nov. 23. 17:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Az X jelölésű ryzenek jobb lapkák. A kész sziliciumlapnak inkább a középső területeiről valók ami azt eredményezi hogy OC-val jobban húzható stabilan ugyanazon a feszültségen. És extrák is járnak hozzá, mint pl a hűtő. Én ezt venném mindenképpen.
2017. nov. 26. 02:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Az x elvileg jobb OC-ra de több teszt is volt, ahol az 1700 jobban teljesített, mint az 1700X. a top egyértleműen az 1800X, de jóval drágább is. Mellesleg az 1700-hoz jár igen jó minőségű gyűri hűtő, amibvel 3,7-3,8 Ghz-ig vígan elvan. a 4 Ghz-hez kell már egy komolyabb vízhűtés.

Integrált videokértya tényleg nincs benne, tehát ha VGA nélkül teszed egy rendszerbe, az nem fog indulni, mindenképp kel neki egy extra VGA. Személy szerint a két legjobb ryzen az 1600 és 1700-attól mérten, hogy mi kell neked.. nekem 1600 volt, 1 hónapja 1700-am van, hibátlanok renderelni, videót végni, Játék !k tévénn. mindenre tökéletes (asus 1080 TI van mellette.)

2017. nov. 29. 14:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Az overclock-ba tudnátok segíteni?

Nem szeretném elcseszni semelyik alkatrészt.Nem akarom a legtetejét a teljesítménynek. Nem nagyon értek hozzá (semennyire).

2017. nov. 29. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!