Videókártya gond lenne?
Figyelt kérdés
Tehát az lenne baj,hogy újabban le fagy a gépem,konkrétabban csak az egér és a billentyűzet nem reagál semmire,de maga a Windows megy tovább,(mintha csak ki húztam volna az egeret,billentyűzetet)és semmi,nem tudom már mi tévő legyek?arra gondoltam,hogy az új RX460 kártya a ludas?de aztán azon is gondolkodtam,hogy a régi 400W Codegen táp?most alaplapin működtettem és most nem csinálja,most akkor vagy a táp vagy a kártya a gond,az utóbbi biztos nem lehet...próbáltam újra rakni de semmi változó.
Ha valaki is hasonló problémája volt vagy tudd ebben segíteni?az nagy segítség lenne,mivel mikor be fagy akkor kénytelen vagyok hideg újra indítást végezni ez viszont nem tesz jót az egész rendszernek...előre is köszönöm!
2017. nov. 18. 00:18
1/1 anonim válasza:
Ez volt a régi gépemnél is. Az hallod végtelen sokszor lett szétszedve és összerakva más pc-k javítása érdekében. Nálam bekapcsoláskor már eleve úgy ébredt, hogy se egér se billentyű. A ramokat mozgattam meg, másik alkalommal meg reszeteltem a bioszt. Azóta, ha nem fontos, akkor nem cseszegetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!