Valami kisebb gond lehet a gépemmel?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Hogyha néha-néha (olyan napi 3-4 alkalommal) valami nagyon halkan ciripel a gépben 2-3 másodpercig, az jelenthet valamit? És leginkább a Windowsba csinálja amikor szinte semmi nem fut, szóval nem játékoknál terhelés alatt. Táp csere volt, úgyhogy nem az lesz a baj, így kizárásos alapon talán a videokártya. Működésben egyébként hibátlan a gép, csak zavaró néha ez a hülye hang. Jópár hónapja se hallottam, el fog ez a kicsit zavaró hang múlni?2017. máj. 1. 01:21
1/2 anonim válasza:
A régi tápnál is csinálta? Ha igen akkor tényleg nem táp.
Sztem vmelyik venti lehet kiszáradva, vagy táp, ja szval igen! Ezek szoktak ciripelni.
Engem is idegesítenek nem is kicsit az ilyen jelenségek.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem, nem táp. Hát igen remélem csak valamelyik ventilátor, és azt is remélem, hogy elmúlik majd magától, egyébként nem zavaró annyira, csak mindent egyből észreveszek.
2017. máj. 3. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!