Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Bármilyen nyomtató típus...

Bármilyen nyomtató típus képes két oldalas nyomtatásra?

Figyelt kérdés
Az iskolámhoz közeli fénymásoló/nyomtatós üzletben spécibb nyomtatók vannak és persze ott ez könnyen megoldható. Itthon hiába állítottam be h két oldalasan nyomtasson,ugyanúgy csak egy oldalra nyomtatott.

2017. nov. 16. 21:58
 1/6 Argloss ***** válasza:
100%
Igen, de az egyszerűbb nyomtatóknál neked kell megfordítania lapot és visszarakni a nyomtatóba.
2017. nov. 16. 22:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Kétoldalas nyomtatásnál szükséges egy automatika, ami megfordítja a lapot. (A kétoldalas nyomtatást mindenhol így oldják meg, és nem úgy, hogy alul meg felül is van egy-egy nyomtatófej.) Ez az automatika relatíve nagy helyet foglal, ezért a hagyományos, otthoni nyomtatókban nincs ilyen. Egy 100 ezer körüli lézernyomtatóban már általában szokott lenni, de egy tipikus 10-20 ezres tintasugarasban neked kell forgatni a lapot.
2017. nov. 17. 13:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Azóta megpróbáltam. Beállítottam és készen álltam,hogy majd megfordítgatom a lapokat. Erre egy végeztével rögtön a következő papírra nyomtatott,időt sem hagyva hogy megfordítsam a papírt.
2017. nov. 23. 23:01
 4/6 Argloss ***** válasza:
A word minde
2017. nov. 24. 11:14
 5/6 Argloss ***** válasza:

Hopsz...

Az MS Word kétoldalas nyomtatásnál ilyen esetben minden második oldalt nyomtatja, aztán ha végzett vele megkér, hogy rakd be újra a lapokat.

2017. nov. 24. 11:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké,akkor ezzel is megfogom próbálni,köszönöm!
2017. nov. 25. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!