Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A HPDeskjet 2516-os nyomtató/s...

A HPDeskjet 2516-os nyomtató/scannerrel hogyan tudok úgy scannelni több oldalas dokumentumot, hogy pl 15 oldal is egy file lehessen?

Figyelt kérdés
próbáltam már sokféleképpen, de sehogy se megy, és pl egy 4 oldalas levél akkor 4 külön file mindig. De lehetséges egyáltalán úgy scannelni, hogy mind a 4 oldalt egy fileként kezelje vagy ne is akarjam, mert ez nem tud ilyet?
2015. nov. 8. 08:42
 1/3 P.O.C. ***** válasza:
Szinte minden normális PDF szerkesztő program tud ilyet. Sajnos a legtöbb fizetős. Bár engem ez nem érdekel, mert crack -elni szoktam. Pl.: Adobe Acrobat Pro, Nuance PDF Converter, stb.
2015. nov. 8. 08:56
 2/3 A kérdező kommentje:
ja hogy akkor ez nem is a scannelési beállítások kérdése, hanem az egyesével bescannelt oldalakat utólagosan kellene szerkeszteni?
2015. nov. 8. 08:58
 3/3 P.O.C. ***** válasza:

Igen, ha pl. JPG -be szkenneled utólagosan beillesztheted őket PDF szerkesztőbe egy dokumentumba, sőt akár sima Word dokumentumba is.

Komolyabb dokumentum adagoló egységgel ellátott multifunkciós készülékek már alapból fel is ajánlják, hogy egyetlen pdf fájlba szkennelik külső szoftver használata nélkül.

2015. nov. 8. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!