A gépem nem érzékeli a memóriakártyámat. Hogy lehetne megoldani?
Üdv.
Van egy 32gb-os micro sd memóriakártyám, amit beletettem egy újonnan vett autóskamerába.
A kamera kérte hogy formázzam, gondoltam mit nekem, úgysincs rajta semmi különös, formáztam.
Most viszont kéne a memo kártya a telómba, de nem ismeri fel. Sem a laptopom, sem a gépem, sem a gyilkos kamera többé.
Amikor bedugom a PC-be, hangot ad, viszont nem jelenik meg sehol, kivéve a hard disk management-nél. (Bár nem biztos hogy ez volt a neve, talán csatlakoztatott eszközök vagy valami hasonló.)
Bár ott sem tudok vele mit kezdeni, se megnyitni, se formázni. Csak a neve van ott.
Azóta egy ismerős is kipróbálta az ő sd kártyájával a kamerát, ő is ugyanígy járt.
A google nem volt a barátom, így titeket kérdezlek.
Tudtok valami software-t ami ezt megoldaná? Vagy valami?
(A parancssorosat próbáltam, de sikertelenül mert nem jelent meg az sd card.)
Valamilyen particionáló program (pl. MiniTools )ha felismerné, akkor törölni kéne a particiót és újat létrehozni normális fájlrendszerrel. Persze ekkor minden adat el fog veszni róla, ha egyáltalán van rajta, de legalább visszaszerezted a kártyát. Viszont, ha újra beteszed a kamerába akkor természetesen ugyanígy jársz.
Itt egy link a MiniTool Portable változatához, telepíteni sem kell, ingyenes:
Köszi, ha hazaértem akkor ki is próbálom :)
Nem volt rajta semmi fontos dolog, az a lényeg hogy újra használható legyen, mivel új telefonra váltottam ami végre támogatja az sd kártyát. És azért nem mindegy, hogy csak 32gb-n vagy 64gb-on osztozok.
Nem nagyon akar menni... :/
Addig huzogattam ki be, amíg nem történt valami. 5. alkalommal megjelent a memóriakártya, viszont hirtelen el is tűnt amikor rá akartam klikkelni.
Most mitévő legyek?
Esetleg másik software? Miért tűnhet el szinte azonnal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!