Mi az hogy CD-re írás?
Figyelt kérdés
Hehe! becsapós a kérdés kiírás.Na szóval:ma sikerült kiírnom CD-re MP3 fájlba zenéket.ne kérdezzétek milyen programmal, szerintem Nero start smart 10-el,de lehet hogy a Total commander-rel.viszont a számítógép parancs ikonnál azt látom hogy még egy csomó szabad hely van a CD-n.ilyenkor még tudok rá kiírni? vagy most bezárta? CD-R tipusú a lemez.#CD DVD írás
2017. nov. 12. 19:43
11/14 A kérdező kommentje:
az újra irhatónak mi a jelzése?
2017. nov. 12. 20:51
12/14 anonim válasza:
CD-RW
Nagyon nem vagy képben, de gyakorolj. Senki sem úgy született, hogy tudott CD-t írni. Mindenki tanulta.
13/14 A kérdező kommentje:
#12 köszi akkor most már ezt is tudom.
2017. nov. 12. 22:21
14/14 anonim válasza:
CD-RW ha ráírtál valamit, utána a saját gépben jobb klikk ra meghajtón és lemez törlése. Így újból írhatsz rá. Verbatimot vegyél.
Használj AshampooFree programot, csak ne telepíts My Ashampoo eszköztárat a telepítésnél. Ott mp3 esetén fájlok írása---hozzáadás az mp3-aid---írási sebesség beállítása a lehető legkisebbre.
A neten láthatsz videókat, vagy kérj meg valakit segítsen. Több verzió van ashampoo-ból de a lényeg ua. Ashampoo a legkönnyebb szerintem. "fájlok vagy mappák írása" a legelsőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!