Mi az hogy CD-re írás?
Figyelt kérdés
Hehe! becsapós a kérdés kiírás.Na szóval:ma sikerült kiírnom CD-re MP3 fájlba zenéket.ne kérdezzétek milyen programmal, szerintem Nero start smart 10-el,de lehet hogy a Total commander-rel.viszont a számítógép parancs ikonnál azt látom hogy még egy csomó szabad hely van a CD-n.ilyenkor még tudok rá kiírni? vagy most bezárta? CD-R tipusú a lemez.#CD DVD írás
2017. nov. 12. 19:43
1/14 lali51 válasza:
Ha az író program lezárta a CD-t akkor már nem lehet.
2/14 A kérdező kommentje:
#1 és azt honnan tudom hogy lezárta?
2017. nov. 12. 19:58
3/14 anonim válasza:
Ha van szabad méret, akkor többmenetes írást csinálhattál. Ha most választod a többmenetes folytatását, akkor lehet tudsz még írni.
De ha nem tudod hogyan is írtál, akkor ez is csak talány. TotalCommanderrel nem lehet írni én úgy tudom. Szóval Nérót használj, ha már van...
4/14 anonim válasza:
"hogy lezárta?"...hát indítasz rá új írást. Ha le van zárva egyből jelez a program. Néró-nál a többmenetes folytatást keress.
5/14 lali51 válasza:
Ha már az író nem tud rá írni, akkor lezárta.
6/14 Robivosi válasza:
Ha több menetes írást választottál, akkor még írhatsz rá.
7/14 A kérdező kommentje:
#4- tényleg ilyet kérdezett hogy hány menetes, de nem tudom már mit jelöltem be, mert többszöri próbálkozásra sikerül csak kiírni.
2017. nov. 12. 20:07
8/14 lali51 válasza:
Vegyél újra írható cd-t és azzal gyakorolj.
9/14 anonim válasza:
Tényleg, újraírható lemez, azzal gyakorolj
Egyébként alapból a többmenetes írás van bejelölve (nálam Express), szóval azért látsz szabad helyet.
Viszont, ha teljes Nero-d van, akkor van BurningROM része, szerintem az sokkal jobban használható...
10/14 A kérdező kommentje:
#9 van de azt sem tudom mi az
2017. nov. 12. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!