Mitől lehet az, hogy nincs hely a gépemen?
Próbáltad?
1>start/mind prg/kellékek/rendszereszközök/lemezkarbantartó
...itt a régen használt fájlok töm kivételével törölhetsz mindent
2>ugyanitt/egyéb beállítások/visszaállítási pontok törlése/
/karbantartás>>>és itt OK-OK
Használj C Cleanert> [link]
Ha már karbantartasz érdemes töredezettség-mentesíteni is!
Ez tényleg furcsa. Nincs más ötletem...talán másnak?
Tudom macerás, de újratelepítés? Mivel programok nincsenek,kb 1/2 óra alatt megvan. A könyvjelzőket előbb
mentsd le PennDrive-ra ha ezt választod. Telepítésnél érdemes két particiót csinálni. 10Gb az xp-nek a többi adatoknak. Az adatok így megmaradnak legközelebbi újratelepítés estén.
Szerintem bekaptál valamit...mire rájössz mi az, eltelik pár nap...inkább telepítés.:)...:(
Utolsó válaszolónak:igen használtam,semmit se ért.
Utolsó előttinek : valószínű marad az újrarakás,mert ötletem nincs.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
c:\Documents and Settings\Rendszergazda.PC\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\
a rendszergazda helyett értelemszerűen a saját géped nevét keresed meg.
ha a netbeállítoknál nincs bejelölve, hogy a kilépés után törölje az ideiglenes fájlokat, akkor bizony nagyon teleszemeteli a gépet.
nyugodtan törölheted az ie5 összes alkönyvtárát!
A C Cleanert érdemes minden alkalommal futtatni ha sokat internetezel...egy ismerősömnél egyszer 2GB maradványt távolított el...nem tudom nálad mennyit szedne le.
Ha semmi sem használ újrahúzás...szia:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!