DVI-D/VGA átalakítóval nem működik a monitorom? Többi lent!
Figyelt kérdés
Szerettem volna két monitort kötni a GTX 1050 Ti videókártyámra, viszont a második monitoron VGA csatlakozó van, a videókártyán pedig két HDMI és egy DVI-D. Vettem egy DVI-D/VGA átalakítót, de gépem nem ismeri fel a második monitort. Biztos, hogy jól kötöttem össze, és a monitor is jól működik másik videókártyán, csak ezen nem ismeri fel. Az átalakító lenne hibás?2017. nov. 7. 17:20
1/2 anonim válasza:
Milyen az az átalakító? Mert oda valóban az kellene, egy aktív eszköz, ami a digitális jelet analógra alakítja. Mert a DVI-D kimeneten nincs olyan, egy szimpla DVI-VGA átalakítóval nem fog működni.
2/2 Gyakori93 válasza:
Ez a videokártya nem képes DVI-n analóg jelet kiadni.
3 féle DVI csatlakozó létezik: DVI-A; DVI-I; DVI-D.
Néz utána az interneten hogy melyik mire való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!