Nagyobb processzort szeretnék a számítógépembe! És segítséget szeretnék! Hogy mekkora processzor menne bele? (A többi lent! )
Lenovo thinkcentre
A napokban tőltőttem le a ccleanert!És az azt irta hogy ilyen (tipusu a procim van ?!)
-Intel core 2 cpu e6320 1.830Ghz
-Q965/Q963 Express chipset family
Szóval szeretnék kérni válaszokat hogy mekkora az a processzor amit tudnék rakni bele! mi lenne a legnagyobb legjobb ár érték arányú processzor (lehetőleg újonnan)ami bele tudnék rakni !? ? ?
én gondoltam mondjuk egy e8400ra!Az szerinted bele menne?
Még annyit tudok hogy valami "Intel Socket 775,gyártási technologia 45mm,L2 cache 4mb,
És még annyi hogy valaki tudna valami olyan programot ajánlani win10-re main megtudom nézni a processzoromnak tulajdonságait ? Még valami olyat hogy például milyen fajta vga menne bele ?! Ilyesmi program létezik ?
És annak a teszt programja micsoda?Vagyis mi a neve ? ? És az hova van írva?
Egyébként egy lenovo a52 tipusu számítógép
(bocs de nem értek annyira a számítógépekhez !Szóval ha lehet szájbarágósan szeretném kérni ! :)
quadro 9550 bocs rosszul írtam.
core 2 quad q 9550.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!