Mit vegyek a számítógépembe 110000ft körül?
processzor:amd a8 5600k
ram:corsair vengeance 2x4 1866MHz
alaplap:asus f2a85-M PRO alaplap
táp:460w
én erre gondoltam: [link]
A proci alapból gyenge ahhoz, hogy meghajtson egy ilyen kártyát.
Dual-graphics esetén: [link]
HD6570-es vga használtan.
Új vga r7 260x, r7 265, r9 270, r9 270x-ig bezárólag radeon fronton és gtx 750, gtx 750ti nvidia fronton.
Ezt megúszod max 55-ből.
S gondolkodj el, nem-e lenne jobb az fm2-es procid helyére egy athlon 860k-t tenni. Az kb egy huszas.
Raijintek Arcadia ház
XFX-450W táp
Asrock B85 Pro4 alaplap
i3-4160
Gigabyte R9 280 3gb
Ez 130E kiszállítva kb. Amid van, add el (vinyó, ram nélkül) és vedd ezt.
5600k-t fölösleges 860k-ra cserélni, no meg butaság az egész konfigot lecserélni egy jobb VGA miatt, mikor egy normális hűtővel felhúzhatja az 5600k-t, hogy kihajtson egy rendes VGA-t
Én ezeket venném a helyedben 110000 Ft körül és húznám a procit. Néha lehet hogy lenne egy kis CPU limit, azonban még mindig jóval erősebb lenne, mint az előttem ajánlott konfig. Annak egyébként tényleg nem sok értelme van, mert az r9 280-at még az 5600k is kihajtja, stockon.
Azt mindenképp nézd meg hogy beférnek-e a házadba, no meg leírhatnád a tápod pontos típusát is.
Ha tudna 20%-ot rántani, talán beérné a 860k-t, ami szintén nem egy 100E vga mellé való szerintem.
Jobb a konfig csere.
Igazatok van, vegyen 100k vga-t meg 10k hűtőt és húzva is sokszor lesz játszhatatlan a proci miatt, mert szaggatni fog bizonyos jeleneteknél. Ugrálni fog az fps.
Ha nem, akkor meg a vga ereje csak piszkálva lesz.
Az i3 pedig egy jó proci, az R9 280-al nincs játék, amit ne futtatna élvezhető szinten.
A konfigomat meg lepontozzák, akik nem értenek hozzá. Szép. Tanuljatok még picit észosztás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!