Gamer pc 150k-ból?
ha te rakod ossze alkatreszenkent az a legolcsobb (de ugy 5-10k-ert osszerakjak neked) de ebbe az arba a monitor,egér stb ne legyen benne
haverom vett 200k bol (osszesen) egy gepet, osszerakta es elvitte a witcher 3-at, a pugb-t is
i3 7100, rx 560, 8 GB 2400 RAM, 240 GB SSD
Én is alkatrészenként rakattam össze, de az összeszerelés ingyen volt
Proci: [link]
Alaplap: [link]
Ram: [link]
Táp: [link]
Videókártya: [link]
Ház: [link]
Ez így : Összesen: 116.980 Ft + Áfa 148,564 Ft
Sajnos hdd nem fért bele, esetleg, ha van egy régebbi házad, akkor azt használod és a ház árából kisporolod, vagy ha esetleg van egy régebbi merevlemezed.
Hozzáteszem, hogy ennél olcsóbban nem tudtam összerakni, mivel az alaplapon se akartam sporolni így egy b350-es chipsetű került bele, amivel később tudsz tuningolni, illetve van rajta 4ram slot. Tápon szintén nem éri meg spórolni. A ramokból amúy sincs sokkal olcsóbb max 4-5kval, a ryzenek meg szeretik a gyors ramokat.
Monitor egér billentyű van! Csak pc-re van ez az összeg!!!!!!! Köszönöm a Comment-eket!
AMD-k jók?
Ház: Zalman Z3 Plus fekete --- 14k
Tápegység: Cooler Master 550W G550M --- 20k
Processzor: Intel Pentium 4600 --- 24k
Alaplap: Gigabyte GA-B250M-DS3H --- 21k
Memória: Corsair Vengeance LPX 2x4GB DDR4 2400MHz --- 31k
Videokártya: MSI GTX1050 Ti GAMING X 4G --- 58k
Merevlemez: Western Digital 1TB SATA3 64MB WD10EZRZ --- 13k
A processzor bőven teljesíti az i3 által mutatott teljesítményt, valamint egy nagyon jó vétel!
2x4GB RAM a játékok sok töltőképernyő elkerülése miatt!
Érdemes Benchmarkokat nézni, elég jó kis gép ilyen ár-érték arányban.
Összesen: 118k+Áfa = 150k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!