Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan mérhető le egy pendrive...

Hogyan mérhető le egy pendrive tárolási kapacitási, ha 1gb adatot 100x másoltunk es töröltünk rá?

Figyelt kérdés
2017. okt. 27. 11:44
 1/3 Wadmalac ***** válasza:

Hát ebből sehogy.

Mert ha 1 Gb lett mindig írva majd törölve és újraírva, akkor max. annyit tudunk, hogy 1 Gb-nál nagyobb.

2017. okt. 27. 13:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Rosszul irtam le a kérdést, elnézést. Tehát adott egy pendrive amire 100x 1gb adatot másolunk majd törlünk. Azt szeretném megmérni, hogy a pendrive tárolási kapacitása, élettartama hogyan változott. Ugye a szektorokra lennek kíváncsi, hogy hogyan valtoztak.
2017. okt. 27. 13:55
 3/3 Wadmalac ***** válasza:

Hm...

Hát mivel a pendrive nem tartalmaz olyan faca összevissza hajigáló áramkört, mint az ssd, gyanítom, hogy ugyanonnan kezd írni mindig.

Szerintem nem is kell 1 gigát rávésni, csak jóval kevesebbet és mondjuk x ciklus után ráereszteni egy szektorellenőrző progit.

Gondolom az tiszta, hogy ez egy "roncsoló teszt".

Azt tudod mérni, mennyi idő után hány szektort vágsz haza visszafordíthatatlanul.

Amúgy vannak erre teszt progik. Gyors kereséssel én most nem leltem, gondolom nem gyakori igény házilag kinyírni egy flash memóriát.

Elvileg egy szektor élettartama kb. 10 000 újraírás.

2017. okt. 27. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!