Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen laptopot ajánlanátok?

Milyen laptopot ajánlanátok?

Figyelt kérdés

A jelenlegi laptopom egy lassan 10 éves jól bevált Acer:

Intel Pentium dual core T4200 2GHz/1M

3 GB DDR2 Ram

Videokártyát és mást nem tudok, gondolom az alap gyári.

Milyen laptopot ajánlanátok nekem, ami min. ilyen, min. ennyire képes és max. 150 ezer Ft? Ha mondjuk van 160ért relatíve jobb, akkor persze azt is mondhatjátok, de ne menjünk túlságosan 150 fölé.

Használat szempontjából semmi extra. Menjenek rajta az alap dolgok gond nélkül, tehát főleg az internet, és MS Office is. Játszani csak ritkán szoktam régi játékokon, pl. WC3 ami alacsony gépigényű, de azért nem ártana ha a Sims 3 is futna rajta gond nélkül, a jelenlegi laptopon néha akadozik kiegészítőkkel.

Úgy látom most Windows 10-zel árulják a laptopokat. Én még nem is láttam Win10-et, eddig Vistat használtam. Jó a Win10?

2017. okt. 26. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Nemrég telepítettem egy ilyet: [link] nem rossz masina az árához képest. Egész jó vállasztás
2017. okt. 26. 22:35
 2/5 anonim ***** válasza:
63%

Hát a T4200-as az épp 8.5 éves ugyan ...

A napokban vettem egy Dell Latitude e6420-ast i5 procival 4G rammal, 320-as HDD-vel.

Tény: használt, de hibátlan és csak 45.000 volt.

Szóval szerintem vedd a listára a lehetőséget

A w10 jó

2017. okt. 27. 12:04
 3/5 A kérdező kommentje:

8,5 az lassan 10

Használtat nem vennék, mert lehetnek hibák, amik később használat közben derülnek ki.

2017. okt. 27. 18:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Új gépnél is lehetnek hibák. Ha a használt gépet olyan boltban veszed, ahol ezzel foglalkoznak, alapból kapsz rá fél év garanciát és a legtöbb helyen ezt pár ezresért bővítheted 1-2 évre. Laptopszalonban, laptopsystemnél nézelődj, ezek korrekt boltok.

Új gépből 150-ért a HP 250 G6-ot vagy a Dell 3568-at kapod meg, ezek azok, amik nem kezdenek el oszlani fél év alatt.

2017. okt. 30. 11:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja és még egy jó tanács: jól nézd meg a boltot, ahol veszed. Pl. az emag román cég, nem vonatkoznak rá a magyar törvények, így ha vitád lesz velük, akkor kb. nem tudsz tenni semmit.
2017. okt. 30. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!