Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Komplett gamer PC 200k forint...

Komplett gamer PC 200k forint körül?

Figyelt kérdés

Először is azzal kezdeném, hogy nem értek a számítógépekhez és ezért szeretnék inkább már előre össze rakott gépet venni, de örülnék ha nem veszítenék vele sokat.

Szeretném, hogy a mai játékok rendesen fussanak rajta max grafikán is.

Én ezt a számítógépet néztem ki : [link]

Mit gondoltok róla ? Megéri ? Ti milyet ajánlotok ?

(Mivel nem értek hozzá én csak azt gondolom, hogy az i7-es processzor jó és a 4gb videókártya sem semmi. Igazam van !?)

2017. okt. 26. 20:18
 1/2 A kérdező kommentje:
Még ezt találtam hasonlót : [link]
2017. okt. 26. 20:35
 2/2 anonim válasza:
Ha egy videókártyához kivan írva, hogy pl. 4gb az nem azt jelenti, hogy minél több, annál jobb. Ez a vram-ot jelöli. Ami a gpu kvázi ram-ja(közvetlen elérésű memóriája, amiből hatékonyan tud dolgozni). A teljesítmény nem attól függ, hogy mennyi a vram, hanem a videókártya típusától mint pl gtx geforce 1050 vagy 1060...Na mindenesetre belinkelek egy videót, ami segíthet: [link] és egy 200k-s budget be egy 4gb-os modell jó lesz, meg esetleg még néz benchmarkokat
2017. okt. 27. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!