Véletlen formáztam a pendrive-om. Vissza lehet valahogy állítani?
Már neten csomó mindent megnéztem ezzel kapcsolatban, vagy 5 különböző programmal próbáltam visszaállítani, de sajnos csak 6 darab dokumentumot tudtam megtalálni. (Word)
Amiből csak 3 hasznos mert a többi csak másolat...
Hová tűnhetett a többi? Miért nincsenek ott? Van rá esély hogy újra láthassam őket? Mert ha nem, akkor jobb ha
El is elkezdem újraírni azokat a beadandókat :/
Recuva?
Amúgy a visszaállítás csak akkor biztos, ha ugyanolyanra formázod, mint amilyen eredetileg volt. Ha más fájlrendszerre, vagy más klaszterméretre, akkor esélytelen.
És egy jótanács: legyen mindenről másolatod!!
Szia
Én rajzolni szoktam gépen, és volt olyan hogy egy nagyon menő munkám veszett el.
Tudod, az, amit nem tervezel, csak úgy "meg akar születni."
Nem mentettem le, csak egyszer - ami a munka elején történt, de azóta sok dolog változott, így haszontalan lett.
Hadd ne írjam le hogy mi történt.
Tanulság: egy mentés nem mentés, mindig legyen több másolatod az adott dologból.
Ha nagyon fontos, akkor több eszközön.
(volt már olyan, hogy egy naaagyon fontos iskolai beadandóm megtalálható volt a két laptopomon, az asztali gépen, a telefonomon és a nintendóimon. Az a cucc mentett meg a bukástól valamelyik évben.)
Recuvát is próbáltam.
Tudom, mindig szokott mentésem lenni 2 különböző onedrive fiókban is, a laptopomon, telefonomon és két pendrive-on is :(
A vicc hogy pont ma akartam mindegyiken frissíteni a dokumentumokat, csak egy ismerős beugrott hogy telepítsem újra a laptopját. Szóval leszedtem USB-re az op rendszert és utólag vettem észre hogy az az egyetlen másolataimat örző pendrive volt az ;(
Mire észrevettem csak a windows telepítő volt rajta. (Mert ugye automatikusan formázza mielőtt ráteszi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!