Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Pendrive- rol formáztam pár...

Pendrive- rol formáztam pár dolgot. Vissza lehet állitani, vagy csak akkor ha letöröltem nem formáztam?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha még nem íródtak felül az adatok amióta formáztad (tehát nem másoltál rá semmit), akkor vissza lehet állítani. Ha írtál rá azóta, akkor lehet, hogy nem, de akkor sem biztos, mert ha nem oda másolta az új fájlokat, ahol a régi volt, akkor is vissza lehet.

Bár Win7-ben már van olyan, hogy direkt úgy formáz, hogy ne lehessen visszaállítani.

Én a GetDataBack-el szoktam visszaállítani, de vannak más, ingyenes programok is.

2011. ápr. 30. 17:58
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi
2011. ápr. 30. 19:34
 3/4 A kérdező kommentje:
a pendrive-hoz fat kel ugye?
2011. ápr. 30. 19:35
 4/4 anonim ***** válasza:
FAT32-re szokták formázni, ennek csak az a hátránya, hogy max 4 gigás fájlt tud kezelni. Ez akkor lehet gond, ha a pendrive nagyobb, mint 4 giga és 4 gigánál nagyobb fájlt akarsz rátenni, pl egy HD videót. Ekkor lehet exFAT-re formázni, de azt a médialejátszók nem szokták ismerni, és az XP-hez is fel kell tenni egy frissítést, hogy tudja kezelni. De én az enyémet NTFS-re formáztam, mert 4 gigánál nagyobb filmeket is akarok rátenni, és az NTFS-t tudja olvasni a médialejátszóm.
2011. máj. 1. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!