Nem jön be a BIOS, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem ismerte fel a telefonomat a gép, mindig ismeretlen USB- eszközt írt ki, és fórumon olvastam hogy látogassak el a BIOS-ba és nézzek meg valami USB engedélyezettséget, azt lekapcsoltam majd vissza (reménykedtem hogy sikerül, azóta sem ismeri fel egyébként, de csak a telefont nem ismeri fel, pendrivet felismeri) és azóta be se jön a BIOs. Mármint bekapcsolom a gépet és nem jön ki az ASRock üdvözlő oldal, ahol betudok lépni a BIOS-ba, egyszerűen egyből a windows 10 logót dobja ki, és belép a rendszerbe. Manuálisan, vagy akár windowsból nem lehet valahogy belépni a BIOS-ba? Már kivettem a gombelemet is, de nem használt. Így hogy fogom újrarakni a gépet is? Mindig bootoltam a pendrivet és onnan választottam ki az adott pendrivet hogy re-installáljam, de most az se jön be.2017. okt. 21. 14:27
1/2 anonim válasza:
A windowsból is be tudsz lépni a BIOS-ba.
2/2 A kérdező kommentje:
Ez mind szép is jó, de nekem nincs olyan, hogy UFEFI bios
2017. okt. 27. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!