A BIOS-látja a 2. vinchester-t de a sajátgép-ben nem jelenik meg, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Újra raktam a gépet,ki húztam a 2. vinchester-t mert nem tudtam eldönteni melyiket formázom és azon fontos adatok vannak, vissza dugtam de nem látja a gép, a BIOS-ban látszódik hogy a SATA 2. portjába van bedugva de nem jelenik meg,próbáltam lemezkezelésben betűt adni neki de ott se látszódik. Windows 10. próbáltam másik portba bedugni de akkor sem jó,akkor is csak a BIOS-ban látszódik2017. okt. 21. 11:14
1/1 anonim válasza:
A BIOS (UEFI) a hardvert látja, magát a merevlemezt. A windows explorer a partíció(ka)t látja. Ha a lemezen nincs érvényes, windows által ismert partíció, akkor nem jeleníti meg.
Használj partícionáló programot a merelemez beállításra és formázására. Ha a HDD 2TB-nál nagyobb, akkor a lemez típusát GPT-re kell állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!