Pixelhiba? (mit tegyek)
Pár napja egy kis pont jött ki a képernyőn aztán lett belőle 4x4cm es szabályos fekete kőr. Mit tegyek? 2 éves garancia van rajta, ebben az esetben ha elküldöm meg tudják javítani?
Nagyon megkímélt monitorról van szó ütés sosem érte, takarítani is csak óvatosan sosem nyomtam a képernyőt, sehol sincs rajta egy ütődés nyom vagy egy karcolás.
Mi lehet az oka hogy kijött a pixelhiba mindezek ellenére is?
Elromlik az magától is. Szemcse is kell hozzá. Van hogy egy 15 éves panelnak kutya baja sincs mái napig se. De van, hogy már akkor, rossz mikor kibontod a dobozból. Mikor a legelső saját LCD monitoromat vettem, kétszer küldtem vissza postafordultával. Másodikra meguntam és egy teljesen más típust kértem. Azóta sincs semmi baja, lassan kilenc éves.
Ha a tied még garis, az nagyon jó. Egy ekkora folt miatt simán cserélik. Bőven meghaladja azt, ami az ISO -ban engedélyezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!