Nyarierik123 kérdése:
Mi baja a telefonomnak?
Figyelt kérdés
1 honap vettem egy huawei p8 telefont és tegnap reggel semmi baja nem volt, de délután valahogy keletkeztek rajta zöld, elég méretes foltok és kb 50 zöld pötty. Szerintem pixelhiba lehet de nem tudom, szervizbe még nem vittem be, még fog javulni magától vagy vigyem el szervizbe, mennyi a javítás?2016. dec. 14. 06:50
1/7 A kérdező kommentje:
Plusz a képernyő szélén nagy a fényerő, erősen világít
2016. dec. 14. 07:35
2/7 anonim válasza:
Valószínüleg kijelző vagy főpanel hiba. Irány a garancia. Ha rendbe is jön bármikor újra kialakulhat
3/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a választ, de mi okozhatta ezt a hibát?
2016. dec. 14. 08:27
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor majd beviszem a szervizbe
2016. dec. 14. 10:18
6/7 anonim válasza:
Én a gyári hibát kizárnám mert nem tartom valószínűnek hogy egy hónap után ilyen hirtelen következzen be a jelenség ha már a vételkor is hibás volt. Okozhatta akár ütődés vagy ránehezedő nyomás is.
7/7 A kérdező kommentje:
Azt hiszem hogy véletlenül ráfeküdtem a telefonomra este, de reggel nem volt baja csak délután
2016. dec. 17. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!