Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi baja van a telefonomnak?

Mi baja van a telefonomnak?

Figyelt kérdés
Microsoft Lumia 435 van tavaly November vége fele van meg es mostanabban amit kaptam hozzá töltôt nem akarja rendesen tölteni rádugom kiirja hogy tölti utana levalik róla utana megint kiirja hogy tölti és ezt csinalja de már a füllhalgatót se szívleli ahányszor zenét hallgatnék ugyan azt csinalja mint a töltös sztorival es közbe pattogos hangot add a telefon ha rádugom töltöre vagy ha a fülesemet dugom be, Tipp hogy mi baja van?

#Microsoft-Lumia-435-HUN-foci-EB
2016. jún. 22. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg másik töltővel.(ha nincs vegyél eggyet, olcsó) Ha a probléma továbbra is fenáll a csatlakozókkal lesz a hiba
2016. jún. 22. 22:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Sok különbözô töltövel próbálgattam de eddig a Lenovokhoz tartozó töltövel nem csinalja ezt.Válogatós lett a drágaXD
2016. jún. 23. 17:39
 3/4 anonim válasza:
Ha mozgatásra megszakad a töltés akkor sajnos a telefon USB csatlakozója nem működik megfelelően. ennél a típusnál gyakori ez a hiba. garanciában javítják!
2016. jún. 28. 17:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is erre gyanakodtam!! Koszonom:DD
2016. jún. 30. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!