Ps4-hez gondolgodtam hogy veszek játékokat! Mind a kettő megéri?
Arra jutottam hogy az új
Cod és az új star warst veszem meg szerintetek jó választás mind a kettő?
Call of Duty WWII
Star Wars Battlefront II
Bármennyire is fújolnak a PC-sek, multiplayer FPS-re manapság a PS4 a legjobb platform. Még a régebbi címeknél is rengeteg a játékos, szinte minden játékmódra talál partnereket a gép, PC-n meg pár száz ember játszik TDM-et ugyanazzal a játékkal.
A CoD WWII-ről nem tudok nyilatkozni, a modern CoD-okhoz vagyok szokva, engem nem vonz a régmúlt. A béta alapján a legtöbbeknek az alábbi gondjaik voltak:
1. Történelemhamisítás: nincsenek horogkeresztek, ellenben vannak néger náci nők. Úristen, micsoda tragédia! A CoD sosem volt realisztikus II. VH szimulátor, felőlem akár rózsaszín pónik is futkározhatnának benne, ha jó a játékmenet.
2. Kevés tartalom. Persze még nem tudunk sokat a teljes játékról, de ha így marad minden, akkor a BF1 sztori ismétlődik újra: egy hónap alatt minden fegyvert, felszerelést kimaxolunk, aztán meg már csak kergetjük egymást a pályákon tét nélkül. Persze lehet azzal jönni, hogy a "CoD2-ben sem volt XP meg unlock, aztán mégis milyen jó volt", de a CoD már vagy tíz éve a folyamatos fejlődésről, jutalmazásról szól. Már csak 5 headshot, és megvan az új távcső, még 10 kill, és nyithatok egy új ládát, utána megpróbálom megcsinálni azt a lehetetlen challenge-t, stb. Ezek nélkül a lövöldözés számomra hamar unalmassá válik.
3. Csalók. A bétában nem volt bekapcsolva a csalók elleni védelem, a véglegesben benne lesz. Ráadásul PS4-en szinte nulla az esély rá.
Az SW BFII-vel egy nagy bajom van: az előbb már említett jutalmazási rendszer. Fejlődni csak a ládákból nyitogatott cuccokkal lehet, az pedig teljesen random, hogy mit kapsz. Ha tíz órán át nem húzol be semmi jobb zsákmányt, nem tudsz fejlődni. Lehet persze craftolni is neked tetsző felszerelést, de felfoghatatlanul sokat kell érte grindolni (akár 20-30 órát is, EGYETLEN fegyverért). Teljesen mindegy, hogy te vagy a meccs legjobb, vagy legrosszabb játékosa, mindenképpen ugyanannyi kreditet kaptok a meccs végén. Ez valami vicc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!