Mondanátok játékokat?
Sziasztok írnátok egy pár jó játékot amit nem lehet meg unni és király grafikája van lehetőleg 2015-töl-2017 ig
amit ki próbáltam resi 7 gta v call of duty infinite warfare call of duty Black ops 3 battlefield 1 dying lght ezeket ne irjátok müfaj akcio és horror közt legyen
Wolfenstein sorozat...Bár ez nem horror, de akció..
Dead Space 3 (2013-mas, de szerintem nem unalmas, és a grafika is eléggé szép)
Doom 4 (Gondolom ismered a sorozatot, ha nem akkor pfuu xd..) A Doom 4 2016-os, és a grafika valami elképesztő..
Dead Rising 3-4
Nemtudom, hogy van konzolod, vagy PC-d..Ha van konzol akkor The Until Dawn, meg Last of Us
Esetleg Outlast 2, 2017-es csak ez a játék nem olyan, hogy szétkell lőni mindent, hanem itt jóformán menekülni kell, de nagyon brutál :D
Nemtudom, hogy a Resi 7 banned fotage részeket kipróbáltad, de ha nem akkor próbáld (Megéri)
Amúgy a Wolfenstein szerintem nagyon jó..Ha az Old Blood-al kezded ne lepádj meg, hogy rövid, mert az Old Blood az egy különálló DLC-nek mondható..De az is jó, csak rövid..A 2014-es New Order az valami állati jó :D
Nem rövid, történet jó, Grafika nemrossz..Amúgy ha bejön a sorozat, akkor szólok, hogy már készülőben a Wolfenstein 2 : The new colossus..Ez a játék Doom 4-es grafikával fog rendelkezni úgy tudom (Olyan Engine-t fog használni, minta Doom 4)..És jól lesz Optimalizálva az bíztos.Én is kifogom próbálni az új részét, remélem nem fogok csalódni :D
Na akkor itt van pár ami eszembe jutott most.
A Mafia 3-mat gondolom letöltötted, lehet azért akad..
Szedjél le patch-et..Bíztos vannak patch-ek amik kijavitották már a szaggatást.
Már kint van a Call of Duty World War II..Igaz, még asszem béta, meg sokat fog még változni a játék az biztos.Ez a második világháborúban játszódik, Grafika szerintem egész jó.
Ajánlom a Hitman nevű játékot is.Nagyon jó az összes része..Igaz csak a legújabb 2015-ös, vagy 2016-os.Nézz utána, hátha bejön a játék.
Assassin's Creed sorozat..Ez valami elképesztően jó játék!Ennek is jön ki 17-ben új része.
Watch Dogs 1-2
The Division
The Witcher 3: Wild Hunt
Fallout 4
Just Cause 3
Mad Max
Most csak ennyi jutott eszembe, majd még irok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!