Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mondanátok játékokat?

Mondanátok játékokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok írnátok egy pár jó játékot amit nem lehet meg unni és király grafikája van lehetőleg 2015-töl-2017 ig

amit ki próbáltam resi 7 gta v call of duty infinite warfare call of duty Black ops 3 battlefield 1 dying lght ezeket ne irjátok müfaj akcio és horror közt legyen

2017. szept. 11. 15:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Wolfenstein sorozat...Bár ez nem horror, de akció..

Dead Space 3 (2013-mas, de szerintem nem unalmas, és a grafika is eléggé szép)

Doom 4 (Gondolom ismered a sorozatot, ha nem akkor pfuu xd..) A Doom 4 2016-os, és a grafika valami elképesztő..

Dead Rising 3-4

Nemtudom, hogy van konzolod, vagy PC-d..Ha van konzol akkor The Until Dawn, meg Last of Us

Esetleg Outlast 2, 2017-es csak ez a játék nem olyan, hogy szétkell lőni mindent, hanem itt jóformán menekülni kell, de nagyon brutál :D

Nemtudom, hogy a Resi 7 banned fotage részeket kipróbáltad, de ha nem akkor próbáld (Megéri)

2017. szept. 11. 15:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Rossuúl irtam, úgy akartam, hogy nemtudom, hogy van e konzolod, vagy csak PC-d van..
2017. szept. 11. 15:36
 3/8 A kérdező kommentje:
pc-m van csak outlast 2 ön csalódtam 1 részéhez lába nyomába nem érhet dead rising 4 pc -re nincs dead space 3 meg unalmas most próbálom ki a mafia 3 mat de nem hallok róla jó híreket
2017. szept. 11. 16:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Wolfenstein-it ki próbálom köszi
2017. szept. 11. 16:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Amúgy ha jöhet bármilyen játék akkor tudok ajánlani nagyon sokat...Ha kell FPS tudok, vagy ilyen open world túlélős, vagy gta szerű játék akkor mondoK!Ha jöhet akármilyen szép grafikájú 2015-2017 játék akkor írd le ide!!
2017. szept. 11. 18:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Amúgy a Wolfenstein szerintem nagyon jó..Ha az Old Blood-al kezded ne lepádj meg, hogy rövid, mert az Old Blood az egy különálló DLC-nek mondható..De az is jó, csak rövid..A 2014-es New Order az valami állati jó :D

Nem rövid, történet jó, Grafika nemrossz..Amúgy ha bejön a sorozat, akkor szólok, hogy már készülőben a Wolfenstein 2 : The new colossus..Ez a játék Doom 4-es grafikával fog rendelkezni úgy tudom (Olyan Engine-t fog használni, minta Doom 4)..És jól lesz Optimalizálva az bíztos.Én is kifogom próbálni az új részét, remélem nem fogok csalódni :D

2017. szept. 11. 18:33
 7/8 A kérdező kommentje:
persze jöhet bármilyen játék csak ne legyen túl gagyi :D ki próbáltam a mafia 3 mat hát az a optimalizálás enél combosabb játékokon játszok ez meg akad -.- resi 7 hez van hasonló játék amúgy ?
2017. szept. 11. 18:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Na akkor itt van pár ami eszembe jutott most.

A Mafia 3-mat gondolom letöltötted, lehet azért akad..

Szedjél le patch-et..Bíztos vannak patch-ek amik kijavitották már a szaggatást.

Már kint van a Call of Duty World War II..Igaz, még asszem béta, meg sokat fog még változni a játék az biztos.Ez a második világháborúban játszódik, Grafika szerintem egész jó.

Ajánlom a Hitman nevű játékot is.Nagyon jó az összes része..Igaz csak a legújabb 2015-ös, vagy 2016-os.Nézz utána, hátha bejön a játék.

Assassin's Creed sorozat..Ez valami elképesztően jó játék!Ennek is jön ki 17-ben új része.

Watch Dogs 1-2

The Division

The Witcher 3: Wild Hunt

Fallout 4

Just Cause 3

Mad Max

Most csak ennyi jutott eszembe, majd még irok

2017. szept. 12. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!