Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ezek az informatikai szakok...

Ezek az informatikai szakok miket foglalnak magukba? Melyik a leghasznosabb?

Figyelt kérdés

Mik is ezek valójában?

3 szak:

Webfejlesztés,

Játék/Média fejlesztés,

Hálózat kivitelező és karbantartó

Ha van időd kérkek olvasd el:

Üdv, egyetemre szeretnék továbbtanulni, de nem tudom hogy melyiket válasszam.

Most gazdaságinformatika 2. évén tanulok amivel annyi pontot össze is szedtem hogy felvegyenek.

3 szakra leszűkítettem a kört: (ha van más ötletetek akkor várom)

Web fejlesztés /Internet Applications BSc (Hons)

[link]

Játék fejlesztés /Games and Digital Media BSc (Hons)

[link]

Hálózat kivitelező és karbantartó /Computer Networks and Systems Support BSc (Hons)

[link]

Nagyon örülnék ha egy kicsit is hozzáértő személy vetne egy pillantást ezekre a szakokra és elmagyarázná hogy melyik mi is valójában és mennyire nehéz, mennyire hasznos. Én jelenleg a webfejlesztés mellett vagyok, szerintem abban lehetne a legkönyebben elhelyezkedni, főleg itt ahol élek, Angliában. Viszont imádom a játékokat, csak félek hogy munka nélkül maradok azzal.

(A linkeken megtudjátok nézni a modulokra kattintva hogy melyik szak milyen tételekből áll)

Illetve melyik mennyire lehet nehéz? Előre is köszi :)

2017. okt. 13. 19:13
 1/1 A kérdező kommentje:
Ja és a szakoknak lehet nem is ezek a magyar megfelelői, szóval javítsátok nyugodtan.
2017. okt. 13. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!