Apple-felhasználók! Csak szerintem lett rossz az iOS 11?
Figyelt kérdés
Igaz, az 5S (amin használtam) nem mai, de elvárná az ember, hogy ha egyszer már kiadta rá az Apple, akkor működjön rendesen. Ehelyett tiszta bug az egész. Feltettem majdnem az összes bétát a nyáron (mindig még aznap visszakerült a 10), a 11.0-t, ugyan olyan sz@r volt, mint a béta, 11.0.1-et is, akkor sem változott sokmindent. A 11.0.2-őt már nem raktam fel, mert már nem írja alá az Apple az iOS 10.3.3-at. Kezdem azt érezni, hogy egyre szarabbak az iOS-ek. iPhone 8 Plust akartam venni, de marad a 7 Plus, mert nincs az az Isten, hogy én gyárilag iOS 11-et használjak. A 10.3.3 tökéletes :D2017. okt. 10. 17:46
11/16 A kérdező kommentje:
#9 Nekem tetszik, főleg az új CC, nem rossz :D
#10 nagyon remélem, hogy 5S-en is fixálják azt a kismillió problémát ami van vele. kb tavaly ilyenkor frissítettem iOS 10-re, és a 10 akkor már tökéletesen működött.. Na majd meglátjuk :D
2017. okt. 24. 16:31
12/16 anonim válasza:
Igen hát ez a hátránya, hogy minden frissítést megkapsz, hogy néha bugosak az első példányok iOS főverzió váltásnál. De én azért olyan nagyon nem panaszkodnék, ha 5S-em lenne. Mikor is jelent meg? 2013-ban? 4 éves telefon és még mindig kap frissítéseket.
13/16 A kérdező kommentje:
Ebben teljesen egyetértünk! De ha egyszer már kiadták rá, akkor fusson rendesen, ne úgy mint egy régi android. Ha az Apple képtelen rá rendesen optimalizálni, akkor ne adja ki rá. Elég idegesítő, hogy az iPhone azzal zaklat folyton, hogy frissítsem iOS 11.0.3-ra. HA véletelnül rányomnék, akkor onnan már nincs visszaút..
2017. okt. 26. 15:05
14/16 anonim válasza:
Mondjuk ez is igaz, hogy vagy ne adják ki, vagy ha kiadják akkor csinálják meg rendesen. Okés főverzióváltásnál mindig van bug, ez valami Apple üzletpolitika lehet.
15/16 anonim válasza:
Nekem speciel az első dolgom volt, hogy kikapcsoltam minden animációt. Nem kell a csicsa. :)
16/16 anonim válasza:
Bár mondjuk 1 éves a kérdés de az ipaden nagyon király. Telefonon nem tetszett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!