Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mért lassú a Windows 10?

Mért lassú a Windows 10?

Figyelt kérdés

Sziasztok mért lassú a Windows 10 a gépemen vagy 100-szór újra húztam és nem tudom mért lassú ezzel a gépel

core 2 quad q9400 4 magos

8 gb ram

r7 250 1 gb GDDR5 128 bit

1 tb HDD + 250 GB HDD

ezen a Windows 7 hasit de a Windows 10 már nem írták is hogy ugyan ilyen gépel használják a Windows 10 et gond nélkül akkor nálam mi a probléma ? ki írtam már eszt a kérdést nagyon sokszor de olyan válasz még nem érkezett rá hogy mégis mit csináljak hogy ne legyen lassú segítsetek kérlek mert már ki bírhatatlan

2017. okt. 8. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Régi a proci.Win 10-nél már sok régebbi brutálerős hw beakadt.
2017. okt. 8. 19:44
 2/7 A kérdező kommentje:
akkor másoknak mért megy tökéletesen ? ugyan ezzel a procival
2017. okt. 8. 19:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Tényleg ugyan olyannak kellene lennie, mert W10-nek nincs erősebb hw igénye. Pontosan miben nyílvánul meg a lassulás?

Nem valami mókolt W10 telepítő? Szerintem inkább innen töltsd le a rendszert:

[link]

Eredeti és legújabb verzió.

2017. okt. 8. 20:06
 4/7 A kérdező kommentje:
hogy miben lassú ? hát hogy is mondjam kb mindenben hát meg próbálom amit linkeltél és más ötletet még tudsz adni ? most is win10 röl írok borzalmas!!!
2017. okt. 8. 20:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Google chrome az most be gyorsult de a gép használata lassú ugyan úgy lehet helyre ál magától ?
2017. okt. 8. 20:18
 6/7 A legrosszabb válasza:
Nem zabálja valami a procidat? Nálam mostanában a Firefox foglal le olykor egy teljes magot 2 GB memóriával együtt, mert bekapcsolva hagyom például a Google Maps-t. Tedd fel a Process Explorert, ott folyamatosan monitorozva van a memória-, CPU- és GPU-használat.
2017. okt. 8. 20:44
 7/7 A kérdező kommentje:
most tettem vissza a windows 7 et hát mit mondjak ég és a föld különbség van a 2 op rendszer között nem tudom hogy mért megy szarul a gépemen de már nem is akarom tudni amúgy a processzorom 20 rol 56 ig ugrál fel és le többre nem ment még fel de nem idegeskedtem többet vissza tettem a win 7 et
2017. okt. 8. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!