Mért lassú a Windows 10?
Figyelt kérdés
Sziasztok van ez a gépem
proci core 2 quad q9400 4 magos
8 GB ram
VGA r7 250 1 GB GDDR5 128 bit
HDD 1 TB + 250 GB sata 3
ezen a configon Windows 7 ugy megy mind a rakéta böngészés is nagyon gyors minden
de ma ki próbáltam a Windows 10 et és észrevehetően lassabb a 7 nél a böngészés gyorsasága meg maradt de a gép használata lassabb lett nem nagyon de észrevehetően lassabb mi lehet a probléma ?
2017. szept. 27. 17:20
1/4 anonim válasza:
Rakd fel az összes frissítést alá, gyorsabb lesz utána.
2/4 A kérdező kommentje:
és aszt hogyan kell? csinálni ha szabad kérdeznem
2017. szept. 27. 17:41
3/4 anonim válasza:
Szépen ki keresgeted a komponensek gyártóinak oldaláról az adott hardvert és megnézed van-e hozzá win10 driver. Nem nehéz a dolog. De őszintén, ha abból indulok ki, hogy ez socket775 akkor azt javaslom, hogy lehetőség szerint ne próbálkozz a win10-el. Szerintem a hangkártyádhoz (ha integrált) nem lesz már win10-es driver. A háló kártyádat felismerheti magától a rendszer, azzal nem biztos, hogy gond lesz. A videókártyával nincs gond, én is egy olyat használok és win10-hez elegendő. Esetleg egy proci (és ezzel velejáróan az alaplap, ram) csere lehetne, akkor látnád mit tud valójában ez a rendszer. Mondjuk nekem mostanában rászállt a rendszer a procimra, rendszeresen mennek a háttérben folyamatok amik szívják a procit és a vicc, hogy rendszer alkalmazások mind. Pl a defenderes folyamat ami nem rég lenyúzta perceken keresztül a bőrt a procimról olyan volt, hogy be akartam zárni feladatkezelőben, de azzal jött elő nekem, hogy leáll akkor a gép és a nem mentett adatok elvesznek tadada stb szöveg, röviden leáll. Végül kidolgozta magát, végzett és vissza állt az erőforrás igénye az alapra szóval használható lett a gép :D Mellesleg, Skylake Pentium G4400-ról van szó egy MSI B150M Bazooka Plus és egy Kingston HyperX Fury 8GB társaságában. A videókártyát meg már említettem. Egyébként megjegyezném, hogy a régi hardverek (socket775 ebbe bele tartozik) nem igazán szeretik a win10-et. Bátyámnál a hang eléggé zavaros volt. Nálam egy régebbi videókártya működött furán. Hiába, multi platform rendszer, nem úgy van, hogy bármilyen hardverre felrakhatod és az menni is fog, legalábbis én így tapasztaltam.
4/4 A kérdező kommentje:
hmm de egyik ismerősömnek is ilyen gépe van mint nekem csak erősebb vgával akkor neki mért megy tökéletesen ? de a frissítést ki próbálom hátha segít
2017. szept. 27. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!