Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mért lassú a Windows 10?

Mért lassú a Windows 10?

Figyelt kérdés

Sziasztok van ez a gépem

proci core 2 quad q9400 4 magos

8 GB ram

VGA r7 250 1 GB GDDR5 128 bit

HDD 1 TB + 250 GB sata 3

ezen a configon Windows 7 ugy megy mind a rakéta böngészés is nagyon gyors minden

de ma ki próbáltam a Windows 10 et és észrevehetően lassabb a 7 nél a böngészés gyorsasága meg maradt de a gép használata lassabb lett nem nagyon de észrevehetően lassabb mi lehet a probléma ?

2017. szept. 27. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Rakd fel az összes frissítést alá, gyorsabb lesz utána.
2017. szept. 27. 17:36
 2/4 A kérdező kommentje:
és aszt hogyan kell? csinálni ha szabad kérdeznem
2017. szept. 27. 17:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Szépen ki keresgeted a komponensek gyártóinak oldaláról az adott hardvert és megnézed van-e hozzá win10 driver. Nem nehéz a dolog. De őszintén, ha abból indulok ki, hogy ez socket775 akkor azt javaslom, hogy lehetőség szerint ne próbálkozz a win10-el. Szerintem a hangkártyádhoz (ha integrált) nem lesz már win10-es driver. A háló kártyádat felismerheti magától a rendszer, azzal nem biztos, hogy gond lesz. A videókártyával nincs gond, én is egy olyat használok és win10-hez elegendő. Esetleg egy proci (és ezzel velejáróan az alaplap, ram) csere lehetne, akkor látnád mit tud valójában ez a rendszer. Mondjuk nekem mostanában rászállt a rendszer a procimra, rendszeresen mennek a háttérben folyamatok amik szívják a procit és a vicc, hogy rendszer alkalmazások mind. Pl a defenderes folyamat ami nem rég lenyúzta perceken keresztül a bőrt a procimról olyan volt, hogy be akartam zárni feladatkezelőben, de azzal jött elő nekem, hogy leáll akkor a gép és a nem mentett adatok elvesznek tadada stb szöveg, röviden leáll. Végül kidolgozta magát, végzett és vissza állt az erőforrás igénye az alapra szóval használható lett a gép :D Mellesleg, Skylake Pentium G4400-ról van szó egy MSI B150M Bazooka Plus és egy Kingston HyperX Fury 8GB társaságában. A videókártyát meg már említettem. Egyébként megjegyezném, hogy a régi hardverek (socket775 ebbe bele tartozik) nem igazán szeretik a win10-et. Bátyámnál a hang eléggé zavaros volt. Nálam egy régebbi videókártya működött furán. Hiába, multi platform rendszer, nem úgy van, hogy bármilyen hardverre felrakhatod és az menni is fog, legalábbis én így tapasztaltam.
2017. szept. 27. 18:08
 4/4 A kérdező kommentje:
hmm de egyik ismerősömnek is ilyen gépe van mint nekem csak erősebb vgával akkor neki mért megy tökéletesen ? de a frissítést ki próbálom hátha segít
2017. szept. 27. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!