Elromlott képernyőbeállítás?
Figyelt kérdés
Valami történt a monitorral. Tegnap még semmi gond nem volt, viszont ma, bekapcsolás után, úgy néz ki, mintha a képernyő nyújtott lenne. Nem lóg ki semmi a képernyőről, csak olyan laposnak tűnik.
Próbáltam állítgatni a képernyőfelbontást, de semmi. Frissítettem a videokártya drivert, de az sem segített.
A monitornál 'Álltalános nem PnP képernyő"-t ír. Próbáltam frissíteni, de nem talált újat. Aztán letöltöttem egy drivert a márka honlapjáról, azt telepítettem, de utána sem történt változás.
Mi lehet a gond?
2017. okt. 4. 16:41
11/12 A kérdező kommentje:
Oké, töröltem a videókártya-drivert, majd újraindítás után manuálisan telepítettem egyet a márka oldaláról. Ennél már engedte állítani a felbontást!
Köszi a segítséget.
2017. okt. 4. 21:31
12/12 anonim válasza:
Na akkor a felbontás volt a ludas :)
Örülök, hogy meglett a hiba oka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!